Thumbnail
Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή

Επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος δεν επανέλαβε ωστόσο τις αιτιάσεις του.

Μιλώντας στην ολομέλεια της βουλής, ο Α. Τσίπρας στάθηκε στο υψηλό επίπεδο σπουδών στο ΕΜΠ, ενώ αντέτεινε στον πρωθυπουργό πως δεν μπορεί να έχει εικόνα για τα ελληνικά ΑΕΙ γιατί σπούδασε από το προπτυχιακό επίπεδο στο εξωτερικό.

Ξαφνικά δημιουργήθηκε ένταση και ο Αλέξης Τσίπρας στράφηκε στα έδρανα της αντιπολίτευσης, επαναλαμβάνοντας την ερώτηση: «Τι είπατε»;

Στην συνέχεια ανέβασε τον τόνο και έκανε λόγο για «άθλιο fake news» του διαδικτύου. «Πατήστε στο Google search "Τσίπρας-Βουλγαρία", δήθεν πως σπούδαζα στη Βουλγαρία και πήρα μεταγραφή στο ΕΜΠ, είναι ντροπή να αναπαράγετε αυτό το άθλιο ψεύδος», επανέλαβε και τόνισε με ένταση πως πέρασε στο ΕΜΠ με πανελλαδικές εξετάσεις και είναι υπερήφανος που σπούδασε στο συγκεκριμένο τμήμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!
Όταν η ακαδημαϊκή ελευθερία συγκρούεται με τους νέους κανονισμούς: Γιατί το «Συμπόσιο» θεωρήθηκε «προβληματικό»
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!