Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο Κυριάκος Βελόπουλος αποφάσισε να κρατήσει την έδρα της Λάρισας με αποτέλεσμα να... βγουν τα μαχαίρια

Οργισμένος κατά του Κυριάκου Βελόπουλου εμφανίστηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Θανάσης Νασίκας μετά την κόντρα που είχαν με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να τον μηνύει με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πριν από μερικές ημέρες.

Ο Θανάσης Νασίκας χαρακτήρισε «ατιμία» όσα έκανε ο κ. Βελόπουλος με αφορμή την απόφασή του επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης να κρατήσει την έδρα του κόμματος στη Λάρισα.

«Είχα τη διαβεβαιώση ότι δεν θα κρατήσει τη Λάρισα και θα κρατήσει την έδρα είτε της Θεσσαλονίκης είτε της Πάτρας. Το βράδυ των εκλογών, μάλιστα, είπε οτι η έδρα ανήκει στους αγρότες. Τη Δευτέρα το πρωί είπε για Θεσσαλονίκη και στις 12 το μεσημέρι ανακοίνωσε ότι παίρνει την έδρα της Λάρισας» εξιστόρησε τα γεγονότα ο κ. Νασίκας.

Μιλώντας για όσα συνέβησαν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ο κ. Νασίκας είπε ότι «θέλοντας να με φιμώσει για να μην αντιδράσω τη Δευτέρα το πρωί πηγαίνοντας για δουλειά στις 6 το πρωί βρήκα 3 αστυνομικούς έξω από το σπίτι μου. Με συνέλαβαν με ευγενικό τρόπο. Ο εισαγγελέας διάβασε τη δικογραφία και γέλασε μου είπε είσαι αθώος αλλά εγώ ήθελα να δικαστώ για να αποδείξω την αθωότητά μου αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό γιατί είχε περάσει η ώρα».

Όπως είπε ο κ. Νασίκας «στο αστυνομικό τμήμα έστειλε άνθρωπο του κόμματος που παρουσία του διοικητή του ΑΤ με αγκάλιασε, μου είπε ότι ο Βελόπουλος ανακαλεί τη μήνυση και ότι "θα πάρεις έμμισθη θέση και εσύ και ο γιος σου". Εγώ του απάντησα ότι δεν θέλω καρέκλες και το μόνο που θέλω είναι να φτύσω κατάμουτρα τον Βελόπουλο».

«Δυστυχώς γελάστηκα. Το 2016 είχε δει μόνο εμένα στη Λάρισα. Ήταν λάθος μου που τον πίστεψα γιατί 3 χρόνια οργάνωσα το κόμμα στην περιοχή με δικά μου έξοδα. Το τέλος του έχει ξεκινήσει. Αυτός ο άνθρωπος δεν θα ξαναδεί τη Βουλή» πρόσθεσε ο κ. Νασίκας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kapodistriako_0.jpg
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
ΕΚΠΑ: Ανοιχτή πρόσκληση σε διεθνές συνέδριο για τις κοινωνικές ανισότητες και τη στέγαση στη σύγχρονη πόλη
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
Αχιλλέας Μπέος
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»
Σκληρή γλώσσα και ομοφοβικές αναφορές σε βίντεο του Μπέου: «Δεν είναι αυτά τα πρότυπα για τη νεολαία»
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»
Εργαζόμενοι
Έρευνα ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: 4 στους 10 εργαζόμενους λένε πως η δουλεία τους δεν έχει σχέση με τις σπουδές τους
Οι μεγάλες αναντιστοιχίες στην αγορά εργασίας και το «κρυφό» έλλειμμα αξιοποίησης προσόντων
Έρευνα ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: 4 στους 10 εργαζόμενους λένε πως η δουλεία τους δεν έχει σχέση με τις σπουδές τους