Νέες ταυτότητες: Δόθηκε παράταση - Τι ισχύει για τους παλιούς κατόχους

Πολιτική 0

Οργισμένες αντιδράσεις Βούτση-ΚΙΝΑΛ για το πρωτοσέλιδο του "Μακελειού"

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Παρουσιάζει τον Νίκο Βούτση ως "συνεργάτη της ΚΥΠ" και τον Γεώργιο Γεννηματά ως "πρωτοπαλίκαρο" της χούντας

Την οργισμένη αντίδραση τόσο του προέδρου τςη Βουλής, Νίκου Βούτση, όσο και του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακελειό" που επικαλείται δηλώσεις του Στάθη Παναγούλη.

Ο πρόεδρος της Βουλής κάνει λόγο για "πρωτοφανή αθλιότητα" και "κατάπτυστη ενέργεια" τη στοχοποίησή του ως "χαφιέ της ΚΥΠ" από δημοσίευμα της εφημερίδας. 

Σε δήλωσή του, ο κ. Βούτσης αναφέρει:

"Η πρωτοφανής αθλιότητα Στάθη Παναγούλη-Μακελειού πάνω σε ένα χαλκευμένο έγγραφο το οποίο απαντήθηκε από το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων και αποσύρθηκε εντός 24 ωρών στον ιστορικό χρόνο που όλοι γνωριζόμασταν, αποτελεί μία κατάπτυστη πολιτικά ενέργεια την οποία αναμένω ότι θα αποδοκιμάσει και ο φορέας ο οποίος φιλοξενεί αυτόν τον κύριο στα ψηφοδέλτια του αυτήν την εποχή".

Το πρωτοσέλιδο της εν λόγω εφημερίδας προκάλεσε παράλληλα και την αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής. Σχολιάζοντας ένα δεύτερο δημοσίευμα, το οποίο χαρακτηρίζει τον Γιώργο Γεννηματά ως "πρωτοπαλίκαρο της Χούντας", σημειώνεται: "Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία παραπολιτικών κέντρων συκοφάντησης".

Το συκοφαντικό, σύμφωνα με Βούτση και ΚΙΝΑΛ, πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έχεις ως εξής:

μακελειο
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική