Κυριάκος Μητσοτάκης με επιχειρηματίες
Βίντεο από συνάντηση του Κ.Μητσοτάκη με επιχειρηματίες προκαλεί αντιδράσεις

Με επιχειρηματίες του νησιού συνομίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Κω. Σε απόσπασμα της συνάντησης, εκπρόσωπος των εργοδοτών ζητά να αλλάξει άρδην η κατάσταση στα εργασιακά, ζητώντας την μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία για την επιβολή 7ήμερης εργασίας των εργαζομένων.

«Επταήμερο εργασίας, όχι εξαήμερο... Απαιτούμε να γίνει πιο ευέλικτο το θέμα των 7 ημερών και όχι να επικρέμεται η σπάθη "έλεγχος, έλεγχος και πρόστιμο"» αναφέρει επί λέξει. 

«Δεν πρόκειται να μπλέξουμε στα χωράφια των εργαζόμενων και των εργοδοτών, οι οποίοι έχουν επιλέξει τι είναι καλύτερο για τους ίδιους» απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και υπόσχεται πως μια νέα κυβέρνηση «θα σαρώσει ως οδοστρωτήρας τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την ελληνική επιχειρηματικότητα».

 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κανελος
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
Ο Ανδρέας θα λείψει πολύ. Όχι μόνο ως συνάδελφος, αλλά ως φίλος, ως συνοδοιπόρος, ως δάσκαλος με την ουσιαστική σημασία της λέξης.
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
panelladikes-exetaseis
Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;

Κάθε χρόνο, με την ίδια σχεδόν τελετουργική ακρίβεια, επαναλαμβάνεται ένα γνώριμο σκηνικό. Οι

Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;