Thumbnail
Προσέθεσε ότι το ΚΙΝΑΛ θα βγει κερδισμένο από την αποχώρηση του Βενιζέλου

«Δεν θα απέκλεια τέταρτο Μνημόνιο» είπε ο επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο One Channel.

Ερωτηθείς για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, έγινε ακόμα πιο σαφής, λέγοντας πως «υπονομεύουν το μέλλον της χώρας» και συμπλήρωσε πως «εγώ φοβάμαι πάρα πολύ».

Μιλώντας για την τοποθέτησή του στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Eπικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, υπογράμμισε ότι η Φώφη Γεννηματά τον τίμησε με αυτή τη θέση με σκοπό να σηματοδοτήσει κάποια πράγματα.

Όσον αφορά την φυγή του Ευάγγελου Βενιζέλου, αφού κατέστησε σαφές πως ήταν επιλογή του ίδιου να φύγει, συνέχισε λέγοντας πως το κόμμα θα βγει κερδισμένο από αυτό.

Μιλώντας δε τόσο για το παρελθόν, όσο και για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, είπε πως «το ΠΑΣΟΚ έκανε τα λάθη του και τα πλήρωσε», όμως πλέον «περιμένουμε ο κόσμος να επιστρέψει στο ΚΙΝΑΛ».


Πηγή: onetv.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζάκυνθος: Σε αναστολή η παιδίατρος – Η ανάρτηση με την πολυτελή τσάντα μετά την υπόθεση του βρέφους
Ζάκυνθος: Σε αναστολή η παιδίατρος – Η ανάρτηση με την πολυτελή τσάντα μετά την υπόθεση του βρέφους
Αυτή είναι η παιδίατρος στη Ζάκυνθο – Ανέβασε στα social media ακριβή αγορά μετά τον σάλο με το βρέφος με τη μηνιγγίτιδα
Ζάκυνθος: Σε αναστολή η παιδίατρος – Η ανάρτηση με την πολυτελή τσάντα μετά την υπόθεση του βρέφους