Πηγές ΥΠΕΣ: Παραδόθηκαν στις περιφέρειες τα εκλογικά αποτελέσματα αλλά μερικές καθυστερούν να τα στείλουν
Περί τις 14:30 ώρα έχει ενσωματωθεί το 95,48% των εκλογικών τμημάτων

Καθυστερήσεις στην ενσωμάτωση των τελικών αποτελεσμάτων τόσο των ευρωεκλογών όσο και των αυτοδιοικητικών εκλογών παρατηρούνται έως και τώρα, σχεδόν 44 ώρες μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.

Περί τις 14:30 ώρα έχει ενσωματωθεί το 95,48% των εκλογικών τμημάτων, στις περιφερειακές εκλογές έχει ενσωματωθεί κατά μέσο όρο το 97,52%, ενώ σε ό,τι αφορά στους δήμους στη συντριπτική πλειονότητά τους έχουν ανακοινωθεί τα τελικά αποτελέσματα, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για μεγάλους δήμους όπως της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπου στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος εκ των Ζέρβα και Ορφανού θα είναι αντίπαλος του Ταχιάου στον β΄ γύρο.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, όλα τα αποτελέσματα έχουν παραδοθεί από τους δικαστικούς αντιπροσώπους στις περιφέρειες. Αποδίδουν τα όποια προβλήματα στο ότι ορισμένες περιφέρειες καθυστερούν να στείλουν τα αποτελέσματα στο υπουργείο. Από εκεί και πέρα, ό,τι αποτέλεσμα φτάνει στο ΥΠΕΣ περνάει αμέσως στο σύστημα (www.ypes.gr/ekloges) και ενσωματώνεται, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές...
Η παιδεία δεν είναι εποχιακό προϊόν και οι λειτουργοί της δεν είναι αναλώσιμοι «πελάτες» προπληρωμένων καρτών
Αναπληρωτές...
μαντζος
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!
«Η παιδεία δεν περιορίζεται στη μετάδοση πληροφοριών· αποτελεί διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και ενεργών πολιτών».
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!