Επαναληπτικές εκλογές σε αρκετούς δήμους των Δωδεκανήσων
Σε οκτώ δήμους της Δωδεκανήσου θα πραγματοποιηθούν επαναληπτικές εκλογές την ερχομένη Κυριακή για την εκλογή δημάρχων με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εκλογές στους δήμους Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Καρπάθου, Λέρου, Πάτμου, Αστυπάλαιας και Καστελόριζου.

Στον δήμο Ρόδου θα αναμετρηθούν ο κ. Αντώνης Καμπουράκης που πήρε στον πρώτο γύρο ποσοστό 41,29% με τον νυν δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο που πήρε στον πρώτο γύρο ποσοστό 31,18%.

Στον δήμο Κω θα αναμετρηθούν ο κ. Θεοδόσης Νικηταράς(ποσοστό 44,89%) με τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Κυρίτση (ποσοστό 37,03%).

Στον δήμο Καλύμνου υποψήφιοι θα είναι ο κ. Δημήτρης Διακομιχάλης (ποσοστό 23,37%) με τον κ. Γιάννη Μαστροκούκκο (22,35%).

Στον δήμο Καρπάθου υποψήφιοι θα είναι ο κ. Γιάννης Νισύριος(ποσοστό 41,1%) και ο κ. Εμμανουήλ Καπετανάκης (ποσοστό 32,58%).

Στον δήμο Αστυπάλαιας υποψήφιοι θα είναι οκ. Νίκος Κομηνέας (ποσοστό 49,21%) και η κ. Μαρία Καμπούρη(ποσοστό 31,5%).

Στον δήμο Λέρου υποψήφιοι θα είναι ο νυν δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλλιας(ποσοστό 39,72%) και ο κ. Στέλιος Λουλουδιάς (ποσοστό 22,1%).

Στον δήμο Πάτμου υποψήφιοι θα είναι ο νυν δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στόικος(ποσοστό 42,3%) με τον κ. Ελευθέριο Πέντε(ποσοστό 27,7%).

Στον δήμο Μεγίστης(Καστελόριζου) υποψήφιοι θα είναι ο νυν δήμαρχος κ. Γιώργος Σαμψάκος (ποσοστό 47,9%) με τον κ. Γιώργο Παπουτσή(ποσοστό 30,2%).

ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλα
Άδειες άνευ αποδοχών στην εκπαίδευση: Δικαίωμα ή «πολυτέλεια»; Τι πραγματικά ισχύει
Τι γίνεται όταν ένα πρόβλημα υγείας προκύψει ξαφνικά τον Ιούλιο; Όταν μια οικογενειακή ανάγκη εμφανιστεί απρόβλεπτα; Η νομοθεσία προβλέπει...
Άδειες άνευ αποδοχών στην εκπαίδευση: Δικαίωμα ή «πολυτέλεια»; Τι πραγματικά ισχύει
Τηλεόραση
5 πράγματα που καλό είναι να μην τοποθετείτε δίπλα στην τηλεόραση
H διαμόρφωση της περιοχής γύρω της επηρεάζει σημαντικά τόσο την αισθητική του δωματίου όσο και τη λειτουργικότητα της συσκευής.
5 πράγματα που καλό είναι να μην τοποθετείτε δίπλα στην τηλεόραση