Thumbnail
«Η ΛΑ.Ε. υπέστη στις ευρωεκλογές μία πολύ βαριά ήττα για την οποία φέρω πλήρως και ακέραια την ευθύνη» δήλωσε ο γραμματέας του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τα εκλογικά αποτελέσματα.

«Ευχαριστούμε θερμότατα από καρδιάς όσες και όσους ηρωικά και παρά τις μύριες αντιξοότητες, μας επέλεξαν στην κάλπη, όπως ευχαριστούμε όσα στελέχη και μέλη της ΛΑ.Ε. - και κυρίως τους φίλους και φίλες της παράταξης, που μόχθησαν στις εκλογές. Η επόμενη ημέρα για τη ΛΑ.Ε. θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να είναι ημέρα επανεξέτασης εκ θεμελίων της πορείας της και μεγάλων επανατοποθετήσεων» προσέθεσε.

«Το νέο πολύ πιο βαθιά συντηρητικό σκηνικό, πάντως, που προδιαγράφει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και το οποίο διαμόρφωσε ο λαός με την ψήφο του και τις επιλογές του, είναι βέβαιο ότι όχι μόνο δεν μπορεί να δώσει θετική απάντηση στη χώρα, τον λαό και τη νεολαία αλλά θα φέρει μεγαλύτερες περιπέτειες στην πατρίδα μας» κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φαρμακα
ΕΟΦ: Επείγουσα ανάκληση παρτίδας συμπληρώματος για την αναιμία – Δείτε τα στοιχεία
Ποιο γνωστό συμπλήρωμα σιδήρου αποσύρεται από την αγορά – Η επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΦ
ΕΟΦ: Επείγουσα ανάκληση παρτίδας συμπληρώματος για την αναιμία – Δείτε τα στοιχεία
περιπολ
Κεφαλονιά: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 19χρονης – Προσπάθεια συγκάλυψης στο μικροσκόπιο
Ο 23χρονος φέρεται να εξαφάνισε στοιχεία και το κινητό της κοπέλας – Κρίσιμα ευρήματα από την έρευνα των Αρχών
Κεφαλονιά: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 19χρονης – Προσπάθεια συγκάλυψης στο μικροσκόπιο