Μητσοτάκης: Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή
Προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Περιστέρι

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιεί αυτή την ώρα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο Περιστέρι.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε: "Εδώ είναι το πολιτικό μου σπίτι, εδώ ωρίμασα πολιτικά, στη Β΄ Αθηνών πριν από 15 χρόνια με μπροστάρη τον Κ. Καραμανλή". 

Παράλληλα, δήλωσε πως έφερε ως αρχηγός τα γραφεία του κόμματος στο "ποτάμι". Σε αυτή τη περιοχή τόνισε, που είναι "χωνευτήρι του έθνους, αγωνίζομαι να εκπροσωπήσω και να δώσω λύσεις".

"Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες και να γίνουμε μπροστάρηδες μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής".

Σε αυτές τις εκλογές δεν μπορεί να πάει καμία ψήφος χαμένη. Ή με το ΣΥΡΙΖΑ του χθες ή με τη ΝΔ του αύριο, ή με την αλήθεια ή με το ψέμα. "Θα είμαι εδώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εθνικές εκλογές στη Δυτική Αθήνα" είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές καθώς στις 26 Μαΐου οι πολίτες θα απαντήσουν στο φόβο, στην ανασφάλεια, στη συμφωνία των Πρεσπών. Σε 4 μέρες θα τελειώσει η χώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε και τόνισε πως με την ψήφο τους οι πολίτες ψηφίζουν αξιοπρέπεια, αλήθεια, αλλαγή, ελπίδα, και πάμε την Ελλάδα μπροστά"

"Οι Έλληνες θέλουν ελπίδα, αλλά την ελπίδα της αλήθειας και όχι των ανέξοδων υποσχέσεων" είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Περιστέρι. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι "εδωσε πολύ λίγα , πολύ αργά" μιλώντας για τις παροχές. "Η ψήφος των υπερήφανων συνταξιούχων δεν εξαγοράζεται με κουτσουρεμένα επιδόματα" είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Μητσοτάκης υπογράμμισε πως η ΝΔ είναι υπέρ της κοινωνικής πολιτικής, είπε ότι στοχεύει στην ανάπτυξη και νέες δουλειές.

Αυτοί που είναι άριστοι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε νέο πρότυπο σχολείο στο Περιστέρι, είπε ο κ. Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε ότι το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα γίνει πρότυπο πανεπιστήμιο εφαρμοσένων επιστημών.

"Θέλουμε μια Ελλάδα χωρίς φόβο, να μη ζουν οι καταστηματάρχες με το φόβο ότι θα τους σπάσουν πάλι τις βιτρίνες. Δεν μπορεί οι φοιτητές να έρχονται αντιμέτωπποι με βαποράκια και μπαχαλάκηδες, τόνισε και επανέλαβε ότι θα καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο.

"Δεν μπορεί η ίδια η Βουλή να βεβηλώνεται, όλοι πληγωθήκαμε με τις κόκκινες μπογιές στη Βουλή. Δεν μπορέι να ασχολείται όλη η κυβέρνηση με το πως θα πάρει άδεια ο Κουφοντίνας , ένας τρομοκράτης που δεν έχει μετανιώσει".

"Στείλτε το λογαριασμό στο ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 26ης Μαΐου", επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στη 13η σύνταξη. Σημείωσε δε πως πρόκειται για επιδόματα και οι συνταξιούχοι όταν πήγαν στα ΑΤΜ το κατάλαβαν ότι πρόκειται για ψέματα, ενώ επανέφερε τις προτάσεις του για κατάργηση της μείωσης, του αφορολόγητου.

best of network

σχετικά άρθρα