Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι έχει γίνει γνωστό

Περίπου 20 αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν επίθεση σε προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής, επί της λεωφόρου Συγγρού, όπου παρέθεταν ομιλία ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας.

Το παρών έδωσαν επίσης η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Νότης Μηταράκης και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Τα άτομα κινήθηκαν απειλητικά προς τον επικεφαλής της ασφάλειας επί της λεωφόρου Συγγρού, ενώ φέρονται να έριξαν αντικείμενα και κροτίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Την εκδήλωση είχε διοργανώσει ο Νικόλαος Μακρόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, για τον Δήμο της Αθήνας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μητ
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Συνέδριο της ΝΔ: «Τέλος στις καταλήψεις, η αστυνομία θα παρεμβαίνει όποτε ζητείται»
Μήνυμα Μητσοτάκη για τα Πανεπιστήμια: Μηδενική ανοχή στη βία και καμία ενεργή κατάληψη στα δημόσια ιδρύματα
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Συνέδριο της ΝΔ: «Τέλος στις καταλήψεις, η αστυνομία θα παρεμβαίνει όποτε ζητείται»
επίδομα youth pass και στεγαστικο
Νέο μηνιαίο επίδομα για εργαζόμενους του επισιτισμού - Έως 165 ευρώ επιπλέον τον μήνα
Η συγκεκριμένη ρύθμιση τίθεται σε ισχύ από την 1η Απριλίου 2026 και θα έχει διετή διάρκεια, καλύπτοντας τον κλάδο μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2028.
Νέο μηνιαίο επίδομα για εργαζόμενους του επισιτισμού - Έως 165 ευρώ επιπλέον τον μήνα
πολυκατοικία
«Ανακαινίζω - αναβαθμίζω»: Πώς θα κερδίσετε έως 36.000 ευρώ για επισκευές και μηδενικό φόρο στα ενοίκια
Ο πλήρης οδηγός για τα νέα «Ανακαινίζω», «Εξοικονομώ» και τις τριετείς φοροαπαλλαγές
«Ανακαινίζω - αναβαθμίζω»: Πώς θα κερδίσετε έως 36.000 ευρώ για επισκευές και μηδενικό φόρο στα ενοίκια