Thumbnail
Τι έχει γίνει γνωστό

Περίπου 20 αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν επίθεση σε προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής, επί της λεωφόρου Συγγρού, όπου παρέθεταν ομιλία ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας.

Το παρών έδωσαν επίσης η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Νότης Μηταράκης και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Τα άτομα κινήθηκαν απειλητικά προς τον επικεφαλής της ασφάλειας επί της λεωφόρου Συγγρού, ενώ φέρονται να έριξαν αντικείμενα και κροτίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Την εκδήλωση είχε διοργανώσει ο Νικόλαος Μακρόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, για τον Δήμο της Αθήνας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκφε
Μια Γιορτή των Φυσικών Επιστημών από μαθητές: 17 Χρόνια Καινοτομίας από το Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας
Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 21 σχολεία του Νομού, με περισσότερους από 220 μαθητές
Μια Γιορτή των Φυσικών Επιστημών από μαθητές: 17 Χρόνια Καινοτομίας από το Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας