Thumbnail
Φαιδρότητες από τον Γρηγόρη Ψαριανό

Επανέρχεται ο Γρηγόρης Ψαριανός, μετά τον χαρακτηρισμό της Έφης Αχτσιόγλου με τρόπο σεξιστικό και φαιδρό.

Ο υποψήφιος με τη ΝΔ σχολίασε την φωτογραφία της υπουργού: «γιατί ρε Σεξιστές ; Εγώ που είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς διαφωνώ με τοιούτους αφορισμούς. Μ' αρέσει το γκομενάκι. Μουτς, μωρό μου! Μην ακούς κανέναν, γκοου ον, κήπ γκοινγκ εντ ντου δε ράιτ τζομπ».

Επανερχόμενος μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, σχολίασε: «η συγκεκριμένη λέξη (σ.σ. γκομενάκι) θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα».

Μάλιστα, με δεύτερη ανάρτηση, πέρασε στην αντεπίθεση, αποφαινόμενος ότι η "πολλή κορεκτίλα σκοτώνει".

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Erminio: Ποια σχολεία κλείνουν

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φροντιστήρια
Φροντιστήρια: Ζητούν σαφείς οδηγίες από την Πολιτεία ενόψει της κακοκαιρίας «Erminio»
Καταγγέλλουν μετακύλιση ευθύνης και άνιση μεταχείριση σε σχέση με τα σχολεία – Στο επίκεντρο η ασφάλεια μαθητών και εργαζομένων
Φροντιστήρια: Ζητούν σαφείς οδηγίες από την Πολιτεία ενόψει της κακοκαιρίας «Erminio»