Thumbnail
Νικήτης Κακλαμάνης

«Η κίνηση του Κ. Μητσοτάκη να φέρει τροπολογία στη Βουλή για τη μη μείωση του αφορολόγητου είναι κίνηση ρουά ματ», τονίζει ο Νικήτας Κακλαμάνης αντιπρόεδρος Βουλής και βουλευτής Α΄ Αθηνών ΝΔ σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “realnews”.

Ο Ν. Κακλαμάνης κατηγορεί τον Αλ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι σήμερα επαναφέρει τις ελαφρύνσεις που είχε φέρει ο Αντ. Σαμαράς αφού πρώτα τις κατάργησε.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι θα μετατρέψει την πρόταση μομφής κατά του Π. Πολάκη σε πρόταση εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση ο κ Κακλαμάνης επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός ταυτίζει τον εαυτόν του, την κυβέρνηση και το κόμμα του «με το καθεστώς Πολάκη» δηλαδή με «αήθη πολιτικά ήθη του παρελθόντος».

Για την εθνική τραγωδία στο Μάτι και την «απόκρυψη» των νεκρών ο Ν Κακλαμάνης εξέφρασε την αγανάκτησή του για την «τόση αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή», χαρακτηρίζοντας επίσης «τραγικό» το ότι «ο κ Τσίπρας χόρευε στην Κρήτη» την ώρα που γινόταν επαναπροβολή των γεγονότων σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Σχετικά με την υπόθεση Novartis σε ότι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα ο Ν Κακλαμάνης τονίζει ότι μέχρι στιγμή έχει εξελίχθη σε πολιτικό Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ και εκφράζει την πεποίθηση ότι «το βράδυ της 26ης Μαΐου θα αρχίσει το γκρέμισμα της μακροβιότερης και πιο μνημονιακής κυβέρνησης που είχε ποτέ η Ελλάδα».

Ερωτηθείς για την επιχειρούμενη διεύρυνση της ΝΔ ακόμη και με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής σημειώνει ότι έχουν «θέση όλοι όσοι ασπαστούν τις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης… και δεν έχουν υβρίσει την παράταξη.

Τέλος ερωτηθείς αν πρέπει να ανανεωθεί η θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας με άλλον προερχόμενο από τον προοδευτικό χώρο όπως επιμένει το ΚΙΝΑΛ, ο Ν. Κακλαμάνης αφού σημειώνει ότι είναι γνωστή η άποψη του για τον ΠτΔ όπως και άλλων εξεχόντων ευρωπαίων ηγετών και υποθέτει ότι το ΠΑΣΟΚ εννοεί προοδευτικό χώρο «το 8% που φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει στη Βουλή», τονίζει ότι στην πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές μοναδικός στόχος πρέπει να είναι «Αυτοδύναμη ΝΔ και Κ. Μητσοτάκη πρωθυπουργό χωρίς «πολιτικά δεκανίκια».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νηπιαγωγείο με κάγκελα
Κενά στα Νηπιαγωγεία: Οι εκπαιδευτικοί της ΠΕ60 ζητούν άμεσες λύσεις
Μόλις το 40% των κενών καλύφθηκε στην Α’ φάση προσλήψεων – Κίνδυνος για τη λειτουργία ολοήμερων και πρωινών τμημάτων
Κενά στα Νηπιαγωγεία: Οι εκπαιδευτικοί της ΠΕ60 ζητούν άμεσες λύσεις
askt
ΑΣΚΤ: Εντεταλμένοι διδάσκοντες παραμένουν απλήρωτοι για μήνες – Ζητούν άμεση καταβολή δεδουλευμένων
Εντεταλμένοι διδάσκοντες της ΑΣΚΤ παραμένουν απλήρωτοι – Αίτημα για άμεση καταβολή δεδουλευμένων
ΑΣΚΤ: Εντεταλμένοι διδάσκοντες παραμένουν απλήρωτοι για μήνες – Ζητούν άμεση καταβολή δεδουλευμένων
pesek_1_0.jpg
Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών: Απαράδεκτη και βαθειά αντιδημοκρατική στάση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ
Εκδίωξη από τα γραφεία και παρέμβαση στα εσωτερικά του συνταξιουχικού κινήματος των εκπαιδευτικών προκαλεί έντονες αντιδράσεις
Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών: Απαράδεκτη και βαθειά αντιδημοκρατική στάση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ
tsoylias_1.jpg
Νίκος Τσούλιας (ΠΑΣΟΚ): "Τσίπρας – Μητσοτάκης: Δίδυμο της κρίσης και της παρακμής"
«Μπορεί να έχουν λήξει τα μνημόνια, αλλά η κρίση καλά βαστά. Η ακρίβεια και η φτώχεια γνωρίζουν μέρες δόξας και συνεχίζουν ακάθεκτες»
Νίκος Τσούλιας (ΠΑΣΟΚ): "Τσίπρας – Μητσοτάκης: Δίδυμο της κρίσης και της παρακμής"