Αρβανίτης για επεισόδια στην Κατερίνη: Χρήσιμοι ηλίθιοι και φασίστες έτοιμοι να λιντσάρουν
Τι αναφέρει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Κατερίνη, λίγο πριν την εκδήλωση με ομιλητές τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Άτομα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο, όπου έγινε η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας και φώναζαν κατά των δύο ευρωβουλευτών.

Ο Κώστας Αρβανίτης, σε ανακοίνωση του, κάνει λόγο για φασίστες οι οποίοι άρχισαν να απειλούν, να βρίζουν και να πετάνε μπουκάλια, ελπίζοντας ότι θα κατορθώσουν να ματαιώσουν την εκδήλωση στην Κατερίνη.

Η ανακοίνωση του υποψήφιου  ευρωβουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ:

«Πολίτες» που εκτοξεύουν αντικείμενα. ''Πολίτες'' που προπηλακίζουν. ''Πολίτες'' έτοιμοι να λυντσάρουν -και συγκρατούνται μόνο από την Αστυνομία. Δεν είναι ότι κάποιοι ντρέπονται να τους πουν με το όνομά τους. Είναι ότι δε θέλουν. Υπηρετούν τον προορισμό του «χρήσιμου ηλίθιου και ως τέτοιοι, δεν κάνει να χαρακτηριστούν αυτό που είναι. Φασίστες.

Χτες, έξω από το Επιμελητήριο όπου θα γινόταν η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, καμιά εικοσαριά από αυτούς, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, άρχισαν να απειλούν, να βρίζουν και να πετάνε μπουκάλια, ελπίζοντας ότι θα κατορθώσουν να ματαιώσουν την εκδήλωση στην Κατερίνη, με ομιλητές τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και εμένα.

Η απάντησή μας ήταν μια φράση: ''Ο φασισμός θα βλέπει μόνο ήττα από το λαό μας και η Κόκκινη Καρφίτσα στο πέτο μου''. Την τρομοκρατία την έσπασαν οι πολίτες της Κατερίνης, όπως έπρεπε. Η εκδήλωση έγινε κανονικά και με μεγάλη επιτυχία. Όπως θα γίνουν και όλες όσες έχουμε προγραμματίσει για το μέλλον» 

best of network

σχετικά άρθρα