Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, θα είναι υποψήφια στις επικείμενες ευρωεκλογές και όχι στις εθνικές εκλογές.
Την απόφαση έλαβε ο πρόεδρος του κόμματος., Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβραβεύοντας την κ. Σπυράκη και για την πρόσφατη ανάδειξή της ως καλύτερης ευρωβουλευτού της χρονιάς στο πεδίο Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία.
Σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με την κ. Σπυράκη, ο κ. Μητσοτάκης την ευχαρίστησε για την πολύτιμη παρουσία της και την επιτυχημένη διαδρομή της ως εκπροσώπου Τύπου και της ευχήθηκε καλή επιτυχία για την επανεκλογή της στην ευρωβουλή.
Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ορίζεται η κ. Σοφία Ζαχαράκη, ενώ η τυπική τελετή παράδοσης παραλαβής θα γίνει την Παρασκευή.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ