Υποψήφιος για τον Δ. Αθηναίων κόντρα στον Μπακογιάννη ο Γ. Βουλγαράκης
Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook - Με την κίνηση αυτή, ο Γιώργος Βουλγαράκης θα βρεθεί αντίπαλος με τον Κώστα Μπακογιάννη

«Αθήνα και πάλι Αθήνα». Αυτός είναι ο συνδυασμός του Γιώργου Βουλγαράκη, ο οποίος προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων.

Σε σχετική ανάρτηση με Video και φωτογραφίες στο Facebook αναφέρει:

«Έχω μια πόλη στην καρδιά μου! Είμαι περήφανος για την ιστορία της.Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της. Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της. Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη.Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της. Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή. Για αυτό το όραμα, έχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα. Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε! ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ.»

Το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είχε προαναγγείλει την υποψηφιότητά του, κάτι που τελικά ανακοίνωσε.

Με την κίνηση αυτή, ο Γιώργος Βουλγαράκης θα βρεθεί αντίπαλος με τον Κώστα Μπακογιάννη προκαλώντας πονοκέφαλο στη Νέα Δημοκρατία.

ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ

Έχω μια πόλη στην καρδιά μου! Είμαι περήφανος για την ιστορία της. Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της. Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της. Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη. Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της. Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή. Για αυτό το όραμα, έχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα. Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε! ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ. Μάθετε περισσότερα: bit.ly/george_voulgarakis #AthinaKaiPaliAthina #Αθήνα

Gepostet von Γιώργος Βουλγαράκης am Dienstag, 12. März 2019

 

best of network

σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση συλλόγου εργαζομένων ΕΟΠΠΕΠ: Στάσεις εργασίας ενάντια στη διετή κακοδιοίκηση του Οργανισμού
Ανακοίνωση συλλόγου εργαζομένων ΕΟΠΠΕΠ: Στάσεις εργασίας ενάντια στη διετή κακοδιοίκηση του Οργανισμού
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων του ΕΟΠΠΕΠ
Ανακοίνωση συλλόγου εργαζομένων ΕΟΠΠΕΠ: Στάσεις εργασίας ενάντια στη διετή κακοδιοίκηση του Οργανισμού