Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
"Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι", σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών

Για πλήρη απαξίωση των εκπαιδευτικών δομών και των σχολείων με κατασχέσεις λογαριασμών και με άδεια ταμεία ακόμη και για τις βασικές ανάγκες μιλά ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών Οδυσσέας Καμπόλης.

Με ιδιαίτερα δυναμική παρέμβαση και τεκμηριωμένες τοποθετήσεις ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αχαρνείς-Μαζί Μπορούμε», Οδυσσέας Καμπόλης καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και κακοδιαχείριση που αγγίζει και τα ζητήματα παιδείας.

Είναι χαρακτηριστικό πως εδώ και καιρό oι σχολικές επιτροπές των σχολείων της περιοχής έχουν μείνει δίχως πόρους με αποτέλεσμα τις παγωμένες αίθουσες και τους εκπαιδευτικούς ή τους γονείς να πληρώνουν από την τσέπη τους για τα αναλώσιμα. Μάλιστα ίδιος ζήτησε ως αντιπολίτευση, να γίνει σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου ώστε να βρεθεί άμεσα λύση.

Παράλληλα, καταγγέλλει πως διατάχθηκε δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών για μη καταβολή των προστίμων που αφορούν εκπρόθεσμα καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές αλλά και την μη καταβολή προστίμων. Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η χρηματοδότηση σε τρία τουλάχιστον Δημοτικά Σχολεία.

Όπως τόνισε ο κ. Καμπόλης «Με βάση τα παραπάνω, αλλά και με βάση το γεγονός ότι το ποσό της οφειλής ανέρχεται στα 7.000 ευρώ, εκφράζουμε την απορία μας πώς είναι δυνατόν η Δημοτική Αρχή και οι αρμόδιοι ιθύνοντες να μην προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην φθάσουμε στο σημείο δέσμευσης λογαριασμών σε δημοτικά σχολεία. Επίσης ερωτήματα προκύπτουν από το γεγονός ότι δεσμεύθηκαν λογαριασμοί συγκεκριμένων σχολείων και όχι του συνόλου και το ρωτούμε αυτό διότι η δέσμευση από το ΚΕΑΟ, αφορούσε ένα ΑΦΜ αυτό της Σχολικής Επιτροπής και όχι συγκεκριμένα σχολεία. Με ποια κριτήρια λοιπόν έγινε η δέσμευση των χρημάτων σε κάποια σχολεία και όχι σε άλλα. Εμείς για μία ακόμη φορά θα τονίσουμε έκαστος εφ' ω ετάχθη. Διότι καλές οι αντιδημαρχίες και οι θέσεις, όμως το ζήτημα δεν είναι να φέρει κανείς έναν τίτλο, αλλά να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση - Στείλτε το βιογραφικό σας εδώ

Μητέρα επιτέθηκε βάναυσα σε εκπαιδευτικό μέσα σε σχολείο

Ο καθηγητής του ΕΠΑΛ που χειροδίκησε σε μαθήτρια και η έκπληκτη κοινή γνώμη

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

astynomia
Απρόκλητη βία κουκουλοφόρων ασφαλιτών σε βάρος πανεπιστημιακού ερευνητή
«Είμαστε από την ασφάλεια και κάνουμε ό,τι θέλουμε» - Απρόκλητη βία και αστυνομική αυθαιρεσία σε βάρος ερευνητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών,...
Απρόκλητη βία κουκουλοφόρων ασφαλιτών σε βάρος πανεπιστημιακού ερευνητή
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης μαθήτριας
Όπως καταγγέλλει η μητέρα της 11χρονης μαθήτριας, αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες ακολούθησε το σχολικό λεωφορείο της κόρης της και δύο άνδρες προσπάθησαν...
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης μαθήτριας
patrakapnogona epal
Πάτρα: Σύρραξη και καπνογόνα μεταξύ μαθητών σε ΕΠΑΛ - Στο νοσοκομείο 15χρονος
Ένας μαθητής τραυματίστηκε σε ΕΠΑΛ στην Πάτρα όταν μαθητές έριξαν καπνογόνα μέσα στο σχολικό συγκρότημα
Πάτρα: Σύρραξη και καπνογόνα μεταξύ μαθητών σε ΕΠΑΛ - Στο νοσοκομείο 15χρονος