Χρίσμα υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ έδωσε «ατύπως» στον Γρηγόρη Ψαριανό ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού εμφανίστηκε και πήρε τον λόγο σε κομματική εκδήλωση στη Φιλοθέη, την οποία διοργάνωσε η ΝΟΒΕ Β3 της ΝΔ και τη στήριξε δια της παρουσίας του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό. Εκ των κεντρικών ομιλητών στην ίδια εκδήλωση, την Τετάρτη το βράδυ, ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος είναι υποψήφιος στον βόρειο τομέα.

Η παρουσία Ψαριανού στη «γαλάζια» εκδήλωση γεννά ερωτήματα:
Με ποια ιδιότητα προσήλθε και σε τι αποσκοπούσε η παρουσία του;
Αρκεί η προσφώνηση «ανεξάρτητος βουλευτής» από την πρόεδρο της «γαλάζιας» κομματικής οργάνωσης;
Ποιος κάλεσε τον κ. Ψαριανό, ο οποίος, όπως φαίνεται, έχει τη συνήθεια να δηλώνει… «παρών»;
Στον χαιρετισμό του ο Γρηγόρης Ψαριανός ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει τη ΝΔ και ισχυρίστηκε ότι δεν τον ενδιαφέρει η επανεκλογή του.
Υποστήριξε δε, ότι στόχος σε αυτές τις εκλογές πρέπει να είναι η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και μια «φιλελεύθερη, ευρωπαϊκή και δημοκρατική κυβέρνηση», χαρακτηρίζοντας την παρούσα κυβέρνηση «εγκληματική συμμορία μαφιόζων που υπονομεύει τη χώρα». Για τον ίδιο, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΜ.ΑΡ. και το Ποτάμι, είπε ότι «δεν είμαι δεξιός, δεν είμαι πια αριστερός. Το παραμύθι της Αριστεράς για μένα έχει κλείσει».
Με πληροφορίες από την εφημερίδα Δημοκρατία
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με προετοιμασία μόνο 200 ευρώ
ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα
ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ
Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ