«Έφυγε» το στέλεχος του ΚΚΕ Αλέκα Μπενάτου
«Μέχρι την τελευταία της πνοή υπήρξε πνεύμα ανήσυχο κι αγωνιστικό για τους σκοπούς και την πάλη του ΚΚΕ, τιμώντας την ιδιότητα του μέλους και του στελέχους του Κόμματος»

Το ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της Αλέκας Μπενάτου, που έφυγε πρόωρα κι αιφνίδια, σήμερα από τη ζωή.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος «Η συντρόφισσα Αλέκα Μπενάτου γεννήθηκε το 1951, εντάχθηκε σε νεαρή ηλικία, το 1975, με την πτώση της χούντας, στο κόμμα και εκ τότε ανέλαβε διάφορες θέσεις ευθύνης με συνέπεια και ανιδιοτέλεια στις οργανώσεις της Α' Αθήνας. Υπερασπίστηκε τον επαναστατικό του χαρακτήρα, στα δύσκολα χρόνια για το ΚΚΕ την περίοδο ‘89 - ‘91. Η συντρόφισσα Αλέκα Μπενάτου ανέπτυξε πλούσια δράση στην περιοχή της Α' Αθήνας. Διετέλεσε εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο ΔΣ του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, διαμερισματική σύμβουλος στο 4ο Διαμέρισμα του Δήμου της Αθήνας, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Αναγέννηση" Σεπολίων».

«Μέχρι την τελευταία της πνοή υπήρξε πνεύμα ανήσυχο κι αγωνιστικό για τους σκοπούς και την πάλη του ΚΚΕ, τιμώντας την ιδιότητα του μέλους και του στελέχους του Κόμματος» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ το οποίο εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της Αλέκας Μπενάτου.

best of network

σχετικά άρθρα