Thumbnail
Ρένα Δούρου

Παρότι πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για την Περιφέρεια, ακολουθώ την προβλεπόμενη από τη Δικαιοσύνη διαδικασία, χωρίς κραυγές, με την πεποίθηση ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί σε κάποιο από τα στάδια της όλης διαδικασίας» λέει για την τραγωδία στο Μάτι η Ρένα Δούρου, σε συνέντευξή της στο «Έθνος της Κυριακής».

Η Περιφερειάρχης Αττικής ακόμη τόνισε: «Ζητούμενο για εμένα είναι να μη μείνει τελικά καμία “σκιά”, ακόμα και σε εκείνους οι οποίοι, από πολιτικό φανατισμό έχουν θολωμένη κρίση». Όπως σημειώνει η κ. Δούρου: «Πολιτικοί μου αντίπαλοι, με τη βοήθεια ορισμένων “λειτουργών της ενημέρωσης”, χρησιμοποίησαν την τραγωδία ως πεδίο πολιτικής αντιδικίας, χωρίς να σέβονται ούτε τη μνήμη των θυμάτων ούτε την οδύνη των συγγενών τους».

Αναφερόμενη στη μάχη για την Περιφέρεια της Αττικής η Ρένα Δούρου τονίζει: «Αντίπαλοί μας στην Αττική δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά οι πολιτικές. Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: επιστροφή στις πρακτικές του “χθες” ή συνέχιση αυτών που εμείς ξεκινήσαμε στην Περιφέρεια Αττικής και τα οποία γίνονται για πρώτη φορά;».

«Εμείς δυνατά και αθόρυβα δουλεύουμε επί τέσσερα χρόνια, ανατρέποντας τις παλιές πρακτικές. Αυτό προφανώς ενοχλεί ορισμένους. Εκείνους που θέλουν την επιστροφή στον “παλιό καλό καιρό”» υπογραμμίζει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πάπας Λέων: «Δεν φοβάμαι την κυβέρνηση Τραμπ – Θα συνεχίσω να μιλώ κατά του πολέμου»
Πάπας Λέων: «Δεν φοβάμαι την κυβέρνηση Τραμπ – Θα συνεχίσω να μιλώ κατά του πολέμου»
O Πάπας Λέων «σήκωσε το γάντι» του Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε ότι «θα συνεχίσει να μιλάει χωρίς φόβο κατά του πολέμου και υπέρ της ειρήνης»
Πάπας Λέων: «Δεν φοβάμαι την κυβέρνηση Τραμπ – Θα συνεχίσω να μιλώ κατά του πολέμου»