Thumbnail
Νίκος Παππάς

Βέβαιος για την παρέμβαση του ΕΣΡ εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστη την απόλυση 12 εργαζομένων από τον «ΣΚΑΪ».

Σε ανάρτησή του στο Twitter, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι «η αιφνιδιαστική και αναιτιολόγητη, κατά τους ίδιους, απόλυση 12 εργαζομένων του ΣΚΑΪ, δεν αφήνει ασυγκίνητη την Πολιτεία και τα όργανα της».

«Ο ν.4339/2015 προβλέπει 400 εργαζόμενους ανά σταθμό και συνιστά όρο για την κατοχή αδείας. Είμαι βέβαιος ότι το ΕΣΡ θα έχει τη σχετική εγρήγορση» έσπευσε να προσθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΣΗΕΑ έχει κηρύξει 48ωρη απεργία στον τηλεοπτικό σταθμό, τον ραδιοφωνικό σταθμό και την ιστοσελίδα του «ΣΚΑΪ», αξιώνοντας την άμεση ανάκληση των «μαζικών απολύσεων».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Παπαϊωάννου
Παπαϊωάννου για Εθνικό Απολυτήριο: Το θέμα των φροντιστηρίων θα συνεχίσει να υπάρχει
Ο υφυπουργός Παιδείας δήλωσε ότι στόχος του Εθνικού Απολυτηρίου είναι η μείωση της εξετασιοκεντρικής πίεσης στους μαθητές
Παπαϊωάννου για Εθνικό Απολυτήριο: Το θέμα των φροντιστηρίων θα συνεχίσει να υπάρχει
ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΜΑΡΚΑΚΗΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ
Ξεκινά ο εθνικός διάλογος με πρώτη συνεδρίαση την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στη Βουλή
Κατά την πρώτη συνεδρίαση αναμένεται να παρουσιαστεί το πλαίσιο του διαλόγου, οι βασικοί άξονες συζήτησης και το χρονοδιάγραμμα των επόμενων βημάτων.
Ξεκινά ο εθνικός διάλογος με πρώτη συνεδρίαση την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στη Βουλή