Thumbnail
Δείτε

Τη σημασία που έχει η Συμφωνία των Πρεσπών για το μέλλον της περιοχής, επισήμαναν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, της Ρουμανίας, Βιόριτσα Ντάντσιλα και ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, στη διάρκεια της Τετραμερούς Συνόδου, που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη.

Αναφέρθηκαν, επίσης, στη Σύνοδο "16+1" που θα γίνει το Σάββατο στη Σόφια και στη Διαδικασία του Βερολίνου για τα Δυτικά Βαλκάνια, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Ιουλίου στο Λονδίνο, με τη συμμετοχή και της Ελλάδας για πρώτη φορά.

Οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας και της Ρουμανίας έθεσαν επί τάπητος το ζήτημα ενός "δαχτυλιδιού" συνδυασμένων οδικών, σιδηροδρομικών και ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών και μεταφορών στην περιοχή.

Πληροφορίες - Εικόνα από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Τα λάθη που μπορεί να μηδενίσουν το γραπτό
Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι μέσα στην αίθουσα – οι αυστηροί κανόνες των εξετάσεων και οι παραβάσεις που μηδενίζουν το γραπτό
Πανελλήνιες 2026: Τα λάθη που μπορεί να μηδενίσουν το γραπτό