Thumbnail
Digital Economy Forum 2018

"Η χώρα μας, μετά από 8 δύσκολα χρόνια, εξάρτησης και εξωτερικού έλεγχου αξιώνει την ανάκτηση της αυτοδυναμίας της. Έχουμε δημιουργήσει τις συνθήκες για την επιστροφή σε διατηρήσιμους ρυθμούς ανάπτυξης και την σταδιακή πτώση της ανεργίας", επισήμανε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο Digital Economy Forum 2018, το οποίο διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας.

"Πείσαμε ότι μπορούμε να ισορροπήσουμε τα δημόσια οικονομικά της χώρας και να εφαρμόσουμε βαθιές μεταρρυθμίσεις, αλλά κυρίως πείσαμε ότι μπορούμε, ως χώρα, να αλλάξουμε νοοτροπία", σημείωσε ακόμη.

Απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στο Φόρουμ υπογράμμισε: "Ο δικός σας χώρος δίνει το θετικό όραμα για την έξοδο από την παγίδα της μιζέριας και της εθνικής αυτοϋπονόμευσης, προς ένα μέλλον δημιουργίας και αυτοπεποίθησης. Και το μήνυμα που εκπέμπετε είναι ότι με σωστή δουλειά, σχέδιο και επινοητικότητα, μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε αξία και να εμπνεύσουμε αισιοδοξία στους παραγωγικούς ανθρώπους του τόπου μας. Εσείς άλλωστε γνωρίζετε καλύτερα ότι το παλιό μοντέλο της ευνοιοκρατίας και των πελατειακών σχέσεων δεν μπορεί να μας πάει μακριά στο σύγχρονο περιβάλλον του παγκοσμιοποιημένου ανταγωνισμού. Ο τομέας της καινοτομίας είναι εκ των πραγμάτων αξιοκρατικός".

Εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τεχνητή Νοημοσύνη
Η τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία: Εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου για τους εκπαιδευτικούς
Η κυβέρνηση της Αγγλίας ενθαρρύνει τη χρήση AI για βαθμολόγηση και επικοινωνία με γονείς – Με σαφείς οδηγίες για τα σχολεία
Η τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία: Εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου για τους εκπαιδευτικούς
sklavenitis_12.jpg
Ο Σκλαβενίτης επενδύει στον Ασπρόπυργο: Θέσεις εργασίας στο νέο Κέντρο Διανομής
Θέσεις πλήρους απασχόλησης με παροχές και εταιρικά προνόμια – Μεταφορά προσωπικού από κεντρικά σημεία της Αττικής
Ο Σκλαβενίτης επενδύει στον Ασπρόπυργο: Θέσεις εργασίας στο νέο Κέντρο Διανομής