Thumbnail
«Τίποτε το μεμπτό», σχολιάζει το υπουργείο

Απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», με το οποίο η εφημερίδα επιχείρησε να στραφεί εναντίον εργαζομένης-υπαλλήλου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), όχι επειδή απασχολείται νόμιμα και με αυξημένα καθήκοντα στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, αλλά για το όνομα και τη συγγένεια που φέρει, δίνει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ειδικότερα, το υπουργείο επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα εμφανίζει ως δήθεν «ρουσφέτι» το γεγονός ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος του ΕΦΚΑ, με τις γνώσεις και την εμπειρία της, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τα θέματα οργάνωσης των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης (ΠΕΚΑ).

«Παράλληλα, αποσιωπά ότι, διοικητικά και οργανωτικά, η παροχή της υπηρεσίας των δημοσίων υπαλλήλων γίνεται, κατά την πάγια διαδικασία της δημόσιας διοίκησης, με παράλληλη απασχόληση. Ουδέν μεμπτό» σχολιάζει το υπουργείο Εργασίας, ενώ διαπιστώνει ότι αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο μίας «δημοσιογραφίας» που δεν σέβεται τίποτα.

«Με "ανθρωποφαγική" διάθεση, στοχοποιεί πρόσωπα και οικογένειες για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους» σημειώνει το υπουργείο Εργασίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin