Σχολικές εκδρομές: Ο καθηγητής μπορεί να πάρει το κινητό από τα χέρια του μαθητή και να το κλείσει

Πολιτική 0

Τσίπρας: Δεν θα συμβιβαστούμε με οποιαδήποτε παρέκκλιση από την ηθική

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αλέξης Τσίπρας

«Δεν πρόκειται ποτέ, σε καμιά περίπτωση και για κανέναν λόγο, να συμβιβαστούμε με την ταύτιση του ηθικού με το νόμιμο», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, από το βήμα του 10ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

Άλλοι έχουν την ευθιξία και παραιτούνται για 23 χιλιάρικα και άλλοι κάνουν το Κινέζο για 23 δισ. γιατί τόσο κόστισε το πάρτι του φαρμάκου στη δημόσια υγεία, είπε ο κ.Τσιπρας, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα δεν θα γυρίσει ξανά σε καθεστώς Ζήμενς, Νοβάρτις, θαλασσοδανείων και σκανδάλων.

Ο πρωθυπουργός επικέντρωσε στην κατάρτιση οδικού χάρτη για την μετάβαση στη δίκαιη ανάπτυξη και στη μέριμνα της πολιτείας  ώστε να υπάρξουν ευκαιρίες και προοπτικές για τους πολίτες της περιφέρειας.

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δεν μπορείς να τους μετακινείς σαν πιόνια μετά από 20 ημέρες

IRIS και Εφορία: Τι ισχύει όταν στέλνετε χρήματα σε παιδιά, συγγενείς και φίλους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική