Thumbnail
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή για την υπόθεση Novartis

"Οι μάρτυρες δεν πήγαν αυτοβούλως, είναι βαλτοί 100%. Ο Πολάκης είχε προαναγγείλει τις καταθέσεις έναν μήνα πριν" δήλωσε.

"Όταν ο Καμμένος και ο Πολάκης αναρτούσαν να δείτε τι έρχεται για την Novartis, πως το ήξεραν αφού ήταν προστατευόμενοι μάρτυρες" συμπλήρωσε.

"Κάποιος πρέπει να τους τιμωρήσει γιατί αν δεν τιμωρηθεί ο Τσίπρας σκληρά για όλα αυτά, στη Δημοκρατία μας θα μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να έρθει ένας Πρωθυπουργός και να κάνει τέτοια στους πολιτικούς του αντιπάλους. Πρέπει να τιμωρηθεί σκληρά από τη δικαιοσύνη" τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

"Θέλω να βγει η κουκούλα από τους μάρτυρες για να ρωτήσω την κυρία αυτή ποιος την έβαλε και τότε θα πάει φυλακή" είπε ο κ. Γεωργιάδης.

"Αν παρουσιάσει στοιχεία ότι εγώ πήρα βαλίτσα με 2 εκατ. ευρώ δέχομαι να αυτοπυρποληθώ. Δεν υπάρχει είναι φανταστικό δημιούργημα, παραμύθι, ψέμα" κατέληξε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση MRB: Ισχυρή στήριξη στους αγρότες και δυσαρέσκεια για τους κυβερνητικούς χειρισμούς
Προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Τι απαντούν οι πολίτες για Τσίπρα, Σαμαρά και Καρυστιανού
Δημοσκόπηση MRB: Ισχυρή στήριξη στους αγρότες και δυσαρέσκεια για τους κυβερνητικούς χειρισμούς