Πολιτική 0

Γεωργιάδης: Αν αποδειχθεί ότι έλαβα 2 εκ. ευρώ θα αυτοπυρποληθώ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή για την υπόθεση Novartis

"Οι μάρτυρες δεν πήγαν αυτοβούλως, είναι βαλτοί 100%. Ο Πολάκης είχε προαναγγείλει τις καταθέσεις έναν μήνα πριν" δήλωσε.

"Όταν ο Καμμένος και ο Πολάκης αναρτούσαν να δείτε τι έρχεται για την Novartis, πως το ήξεραν αφού ήταν προστατευόμενοι μάρτυρες" συμπλήρωσε.

"Κάποιος πρέπει να τους τιμωρήσει γιατί αν δεν τιμωρηθεί ο Τσίπρας σκληρά για όλα αυτά, στη Δημοκρατία μας θα μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να έρθει ένας Πρωθυπουργός και να κάνει τέτοια στους πολιτικούς του αντιπάλους. Πρέπει να τιμωρηθεί σκληρά από τη δικαιοσύνη" τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

"Θέλω να βγει η κουκούλα από τους μάρτυρες για να ρωτήσω την κυρία αυτή ποιος την έβαλε και τότε θα πάει φυλακή" είπε ο κ. Γεωργιάδης.

"Αν παρουσιάσει στοιχεία ότι εγώ πήρα βαλίτσα με 2 εκατ. ευρώ δέχομαι να αυτοπυρποληθώ. Δεν υπάρχει είναι φανταστικό δημιούργημα, παραμύθι, ψέμα" κατέληξε.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική