Υπάρχουν πολλά ονόματα που δίνουν λύση, μια σλαβική λέξη μπορεί να μας καλύπτει πλήρως είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Είμαστε υπέρ μιας σύνθετης λύσης που όμως θα συνοδεύεται με δεσμευτικές εγγυήσεις και τον αλυτρωτισμό», υπογράμμισε.
«Η κυβέρνηση κάνει το ένας λάθος μετά το άλλο» είπε ενώ αναφερόμενος στον κ Καμμένο τόνισε πως είναι επικίνδυνο και γελοίο υπουργός να έχει διαφορετική άποψη για σημαντικά θέματα και να εκθέτει τη χώρα. «Η ευθύνη της κυβέρνησης για τη διγλωσσία είναι τεράστια. Πρέπει να εξασφαλίζει την ελάχιστη υπευθυνότητα μέσα στο κόμμα», σημείωσε.
Ο κ Θεοδωράκης κατέληξε λέγοντας πως δεν υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι στην αντιπολίτευση και δεν υπάρχει κανείς πρόθυμος να αντικαταστήσει τον κ Καμμένο. «Δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχουμε σε ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα. Δεν μας ενδιαφέρει κανένα υπουργείο με πρωθυπουργό τον κ Τσίπρα», είπε.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ