Thumbnail
Σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα πάσχει βαριά και κάλεσε την κυβέρνηση, μετά την «τελευταία πρόκληση» να σηκώσει το γάντι

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Το έχω πει από τον Ιούνιο του 2016 (και πέσαν να με φάνε από ιερό ρίγος προσβολής της "διάκρισης των εξουσιών"):

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΒΑΡΙΑ!!!

Ειδικά ένα μεγάλο έως οριακά πλειοψηφικό κομμάτι του ανώτερου τμήματος της λειτουργεί ως "όπλο τελευταίας καταφυγής" στο σκληρό πυρήνα του συστήματος εξουσίας που κυβέρνησε τη χώρα από τον πόλεμο και μετά.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια, οποίος νόμος ή υπουργική απόφαση θίγει τα υλικά συμφέροντα ή την πολιτική κυριαρχία αυτού του συστήματος εξουσίας ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ (άδειες καναλιών ,διώξιμο εργολάβων απ τα νοσοκομεία,δημοκρατική εκλογή διευθυντών στα σχολεία και τώρα το πόθεν είχες που αφορά και τους δικαστές).

Παράλληλα και ταυτόχρονα δεκάδες υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος, σκανδάλων κλπ που έχουν διαβιβαστεί από εμάς (αλλά και παλιότερα από εμάς) προς την ποινική δικαιοσύνη, είτε σκονίζονται σε κάποια ράφια εισαγγελέων, είτε ερευνώνται χρόοοοονια ολόκληρα, είτε αρχειοθετούνται με βουλεύματα, είτε αναβάλλονται διαδοχικά, είτε δεν καθαρογράφονται..... Έτσι εμπεδώνεται το αίσθημα της αδικίας στο λαό και της ατιμωρησίας στα τρωκτικά της διαπλοκής !!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ 

Η κυβέρνηση μετά και αυτή την τελευταία ΠΡΟΚΛΗΣΗ, οφείλει να σηκώσει το γάντι. ΤΕΛΟΣ !!!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλος
Ποιος θυμάται τις "φαεινές" προτάσεις" για τους εκπαιδευτικούς: Πληρωμή των αναπληρωτών... με μόρια, αξιολόγηση στους μόνιμους ...από τους γονείς με sms!
Πικρές μνήμες από την ιστορία της εκπαίδευσης: Και διηγώντας τα να κλαις
Ποιος θυμάται τις "φαεινές" προτάσεις" για τους εκπαιδευτικούς: Πληρωμή των αναπληρωτών... με μόρια, αξιολόγηση στους μόνιμους ...από τους γονείς με sms!
eisodima.jpg
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Χιλιάδες γονείς κινδυνεύουν να το χάσουν από τη νέα σχολική χρονιά
Η επαρκής φοίτηση των παιδιών είναι προϋπόθεση για να συνεχιστεί η καταβολή του επιδόματος – Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Χιλιάδες γονείς κινδυνεύουν να το χάσουν από τη νέα σχολική χρονιά