Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στα παιδιά που ρίχνονται από σήμερα (06.06.2017) στη μάχη για να κερδίσουν μια θέση στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.
«Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μία πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή, όχι όμως αυτή που κρίνει τα πάντα. Για τα παιδιά μας που διαγωνίζονται αυτές τις ημέρες εύχομαι ψυχραιμία, δύναμη και κάθε επιτυχία. Ευθύνη δίκη μας να ανοίγουμε δόμους για την εκπλήρωση των ονείρων τους. Αυτό προσπαθούμε και με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση», ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού.
Για τα παιδιά μας που διαγωνίζονται αυτές τις ημέρες εύχομαι ψυχραιμία, δύναμη και κάθε επιτυχία. #Πανελλήνιες2017 (2/3) pic.twitter.com/TkuH3HL2Py
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) June 6, 2017
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Καταγγελία για αδιανόητες απειλές σε βάρος αναπληρωτή εκπαιδευτικού από άλλον εκπαιδευτικό
Ηλεκτρική κουβέρτα: Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι στο κρεβάτι
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom