Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα παρευρεθεί η πρώην Βουλευτής των ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ κ. Ραχήλ Μακρή για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Mαρτίου 1821. Ωστόσο δεν πρόκειται για μια απλή επίσκεψη καθώς θα συνδυαστεί με την επίσημη ανακήρυξη του πολιτικού φορέα που έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό του οποίου το όνομα θα είναι "Μέτωπο Νίκης".

Συγκεκριμένα το Σάββατο, η Ραχήλ Μακρή θα φτάσει στο Ηράκλειο το απόγευμα της Παρασκευής, όπου θα έχει συνάντηση με μέλη κινημάτων τα οποία δραστηριοποιούνται ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Το Σαββάτο 25 Μαρτίου, θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος. 

Μετά το πέρας της παρέλασης, θα επισκεφτεί το σπήλαιο του Μελιδονίου, στο Ρέθυμνο, όπου θα αποτιμήσει φόρο τιμής στους ήρωες, οι οποίοι αρνήθηκαν να παραδοθούν στους Οθωμανούς κατακτητές.

Στο Μελιδόνι, αναμένεται να ανακηρύξει και τον νέο πολιτικό φορέα με το όνομα «Μέτωπο Νίκης». Την επόμενη μέρα, Κυριακή 26 Μαρτίου, θα έχει συζήτηση με πολίτες στο ισόγειο του ξενοδοχείου "Αστόρια" ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στην Κρήτη.

Πληροφορίες: ekriti

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καββαδιας
Κατηγοριοποίηση, ανταγωνισμός, αποκλεισμός: Tο πραγματικό πρόσωπο της PISA
Οι εξετάσεις αφορούν τη Νεοελληνική Γλώσσα και τα Μαθηματικά και, σύμφωνα με το υπουργείο, στόχος είναι η «έγκυρη και αξιόπιστη διάγνωση» γνώσεων και...
Κατηγοριοποίηση, ανταγωνισμός, αποκλεισμός: Tο πραγματικό πρόσωπο της PISA
ΝΑΤΟ
Έτοιμο για επέμβαση το ΝΑΤΟ στα Στενά του Ορμούζ – Αναμένεται η κρίσιμη πολιτική απόφαση
Συμμαχικές χώρες πιέζουν για παρέμβαση λόγω του αποκλεισμού και των επιπτώσεων στην παγκόσμια οικονομία
Έτοιμο για επέμβαση το ΝΑΤΟ στα Στενά του Ορμούζ – Αναμένεται η κρίσιμη πολιτική απόφαση