Έμφαση σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής θα δώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί στις 12 το μεσημέρι, τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down, κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί ο πρωθυπουργός λίγες ημέρες πριν, όταν τα συγκεκριμένα παιδιά του είχαν ψάλλει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.
Μία ώρα μετά, θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΕΘ- Helexpo από κοινού με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τη φιλοξενία προσφυγόπουλων, από 12 δομές φιλοξενίας του νομού Θεσσαλονίκης.
Αύριο Παρασκευή, ο πρωθυπουργός θα είναι στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για την τελετή των Θεοφανείων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom