Τέλος η γνωστή εταιρεία προφυλακτικών Durex από την Ρωσία καθώς το προϊόν της απαγορεύτηκε να κυκλοφορεί στην ρώσικη αγορά εξαιτίας ενός γραφειοκρατικού «μπλεξίματος» όπως δείχνουν η "βιτρίνα" της υπόθεσης.
Όπως σημειώνει η ομοσπονδιακή ελεγκτική υπηρεσία της χώρας, επί υγειονομικών θεμάτων, τα Durex δεν έχουν καταγραφεί με τα προαπαιτούμενα.
Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας υγείας Μίκαελ Μουράσκο σημειώνει πως α προφυλακτικά της εταιρείας θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ξανά κάποια στιγμή στη ρωσική αγορά εάν η παραγωγός (Reckitt Benckiser), διαπιστωθεί πως πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις.
Όπως αναφέρει ο Guardian η Ρωσία δίνει μάχη στον έλεγχο των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων καθώς για παράδειγμα ο αριθμός των φορέων του HIV στην χώρα ήταν ένα εκατομμύριο στα τέλη του 2015
Σύμφωνα πάλι με τον Guardian, η Durex ήταν μέχρι σήμερα ήταν η πιο δημοφιλής μάρκα προφυλακτικών στη Ρωσία και οι πωλήσεις της αντιστοιχούσαν στο 1/4 του συνόλου των πωλήσεων προφυλακτικών στη χώρα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom