Ο Αλέξης Τσίπρας στην χτεσινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Ενικό, μίλησε για τον Σταύρο Ψυχάρη και τις συναντήσεις που είχαν. Ο πρωθυπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση στις "τέσσερεις μυστικές συναντήσεις του με τον κ. Σ. Ψυχάρη" και είπε "μπορεί να συναντήσω και τον διάβολο, δεν θα πουλήσω την ψυχή μου, θα κριθώ από το τι πράττω".
"Εμείς δεν χαριστήκαμε, ούτε πρόκειται να χαριστούμε σε κανένα, η δύναμή μου είναι ότι σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις, (ευρωεκλογές, δύο εκλογικές μάχες και δημοψήφισμα) δεν ζήτησα καμία χάρη ούτε από φίλους, ούτε από εχθρούς" σημείωσε ενώ σχετικά με τα περί "χρυσών εφεδρειών" από το άρθρο της εφημερίδας "Το Βήμα", ο είπε "(ο κ. Ψυχάρης) ας τα βγάλει όλα στην φόρα, να πάει και στον εισαγγελέα με τον οποίο συναντάται συχνά τελευταία".
Ερωτηθείς για τα "κόκκινα πρωτοσέλιδα" και την "αλλαγή γραμμής μετά τις συναντήσεις", ο κ. Τσίπρας είπε ότι τα "κόκκινα πρωτοσέλιδα" ήταν "γιατί πίστευαν ότι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο με τους άλλους. Δεν το κάναμε". Ο πρωθυπουργός είπε ότι δημόσια είχε επισκεφθεί σειρά ΜΜΕ, ενώ σε ότι αφορά τις συγκεκριμένες συναντήσεις ανέφερε ότι ήταν "επιθυμία του συνομιλητή μου να μην είναι σε δημόσιο χώρο".
Πρόσθεσε ότι ο κ. Ψυχάρης "είναι σε πανικό" και ότι έχει ζητήσει εκ νέου συνάντηση την οποία αρνήθηκε. Αναφορικά δε με την "αλλαγή γραμμής", είπε ότι μετά τα "κόκκινα πρωτοσέλιδα", όταν ο ίδιος μίλησε στην Βουλή για κανόνες, "αυτά έγιναν μπλε και μετά γκρίζα και στο δημοψήφισμα μαύρα". Αναφέρθηκε στις επιθέσεις κατά των κκ. Ν. Παππά και Χ. Σπίρτζη, και πρόσθεσε ότι όταν η κυβέρνηση μίλησε για την αδειοδότηση των καναλιών "τα πρωτοσέλιδα έγιναν κατάμαυρα".
"Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Η γάτα Ιμαλαϊων" είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, χρησιμοποιώντας τμήμα του τίτλου του άρθρου από την εφημερίδα "Το Βήμα" της περασμένης Κυριακής.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ