Διαψεύδει την ακύρωση της απόφασης Σκουρλέτη ο πρόεδρος του ΣτΕ

Σε διάψευση των πληροφοριών σχετικά με τα μεταλλεία χρυσού και την ανάκληση της απόφασης Σκουρλέτη προχώρησε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νικ. Σακελλαρίου, σε ανακοίνωσή του σήμερα το βράδυ.

Οι πληροφορίες, που δημοσιεύθηκαν νωρίτερα, σημείωναν ότι η Ολομέλεια του ΣτΕ σε δύο συσκέψεις κεκλεισμένων των θυρών και με πρόεδρο τον κ. Σακελλαρίου ακύρωσε -κατά πλειοψηφία- την απόφαση του πρώην υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας ,Πάνου Σκουρλέτη, καθώς και το σχετικό έγγραφο της προϊσταμένης της Επιθεώρησης Βορείου Ελλάδος του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Δόμησης, Ενέργειας και Μεταλλείων, που ανέστειλε τη λειτουργία μεταλλείων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες «η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, ελήφθη κατά τις δύο διασκέψεις και αναμένεται να δημοσιευθεί μέσα στον μήνα».

Ο κ. Σακελλαρίου, στην ανακοίνωσή του αναφέρει συγκεκριμένα: «Από το γραφείο του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ανακοινώθηκε ότι επί των υποθέσεων της εταιρείας ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε., οι οποίες εκδικάσθηκαν στην Ολομέλεια του δικαστηρίου δεν έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα σχετικές αποφάσεις. Η διάσκεψη των υποθέσεων αυτών δεν έχει ολοκληρωθεί. Κάθε άλλη είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

best of network

σχετικά άρθρα

«Προβληματικό» το άλλοθι 33χρονου που ερευνάται για τη μεγάλη φωτιά στην Εύβοια
«Προβληματικό» το άλλοθι 33χρονου που ερευνάται για τη μεγάλη φωτιά στην Εύβοια
Στην πρώτη κατάθεσή του ο 33χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν 25 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο έναρξης της μεγάλης πυρκαγιάς, όμως από...
«Προβληματικό» το άλλοθι 33χρονου που ερευνάται για τη μεγάλη φωτιά στην Εύβοια