Thumbnail

Σε διάψευση των πληροφοριών σχετικά με τα μεταλλεία χρυσού και την ανάκληση της απόφασης Σκουρλέτη προχώρησε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νικ. Σακελλαρίου, σε ανακοίνωσή του σήμερα το βράδυ.

Οι πληροφορίες, που δημοσιεύθηκαν νωρίτερα, σημείωναν ότι η Ολομέλεια του ΣτΕ σε δύο συσκέψεις κεκλεισμένων των θυρών και με πρόεδρο τον κ. Σακελλαρίου ακύρωσε -κατά πλειοψηφία- την απόφαση του πρώην υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας ,Πάνου Σκουρλέτη, καθώς και το σχετικό έγγραφο της προϊσταμένης της Επιθεώρησης Βορείου Ελλάδος του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Δόμησης, Ενέργειας και Μεταλλείων, που ανέστειλε τη λειτουργία μεταλλείων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες «η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, ελήφθη κατά τις δύο διασκέψεις και αναμένεται να δημοσιευθεί μέσα στον μήνα».

Ο κ. Σακελλαρίου, στην ανακοίνωσή του αναφέρει συγκεκριμένα: «Από το γραφείο του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ανακοινώθηκε ότι επί των υποθέσεων της εταιρείας ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε., οι οποίες εκδικάσθηκαν στην Ολομέλεια του δικαστηρίου δεν έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα σχετικές αποφάσεις. Η διάσκεψη των υποθέσεων αυτών δεν έχει ολοκληρωθεί. Κάθε άλλη είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aksiologisi-dimosio_0.jpg
Ψηφιακό «βαθμολόγιο» για το Δημόσιο: Πώς οι πολίτες θα αξιολογούν τις υπηρεσίες μέσω του gov.gr
Ο στόχος της νέας εφαρμογής - Ποιοι έχουν πρόσβαση και πώς γίνεται η αξιολόγηση
Ψηφιακό «βαθμολόγιο» για το Δημόσιο: Πώς οι πολίτες θα αξιολογούν τις υπηρεσίες μέσω του gov.gr
Σερβιέτες
Υπουργείο Υγείας: Δωρεάν προϊόντα περιόδου σε κορίτσια από Ε' Δημοτικού έως Γ' Γυμνασίου για 4 μήνες
Δωρεάν προϊόντα περιόδου για μαθητριες δημοτικού και γυμνασίου: Το νέο πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας
Υπουργείο Υγείας: Δωρεάν προϊόντα περιόδου σε κορίτσια από Ε' Δημοτικού έως Γ' Γυμνασίου για 4 μήνες
λεωφορει
Φρίκη στη Γλυφάδα: 24χρονος τραυμάτισε 38χρονο με στιλό στο μάτι μέσα σε λεωφορείο
Το περιστατικό σημειώθηκε σε δρομολόγιο Σαρωνίδα – Ελληνικό και προκάλεσε ανησυχία στους επιβάτες
Φρίκη στη Γλυφάδα: 24χρονος τραυμάτισε 38χρονο με στιλό στο μάτι μέσα σε λεωφορείο