Thumbnail
Θεσσαλονίκη

Ούτε ο Αλέξης Τσίπρας ξέφυγε απ’ την… Μπερμπάτοφ-mania στη Θεσσαλονίκη! Επισκεπτόμενος το περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε ως δώρο μια φανέλα του Βούλγαρου και φωτογραφήθηκε. 

Εδώ και μέρες η Θεσσαλονίκη ζει στους ρυθμούς του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. 

Και μια γεύση απ’ αυτή τη μανία των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Βούλγαρο σταρ πήρε και ο Αλέξης Τσίπρας. 

Κατά την παρουσία του στη ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε, ανάμεσα σ’ άλλα, και το περίπτερο του «δικεφάλου του Βορρά». 

Εκεί λοιπόν οι άνθρωποι του συλλόγου του χάρισαν μια φανέλα του Μπερμπάτοφ και μόλις την πήρε στα χέρια του, οι φωτογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία ν’ απαθανατίσουν το στιγμιότυπο. 

Πάντως ο Τσίπρας, στο πλαίσιο των πειραγμάτων που ακολούθησαν, τόνισε ότι θα χαρίσει τη φανέλα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, που είναι γνωστός για τα φιλο-ΠΑΟΚτζήδικα αισθήματά του. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χιόνια τα Χριστούγεννα
Πρωτοχρονιά: Οι ευχές, οι ιστορίες και τα μικρά χαμόγελα που συνοδεύουν την αλλαγή του χρόνου
Έθιμα, λόγια καρδιάς και χιουμοριστικές στιγμές που κάνουν την Πρωτοχρονιά ξεχωριστή
Πρωτοχρονιά: Οι ευχές, οι ιστορίες και τα μικρά χαμόγελα που συνοδεύουν την αλλαγή του χρόνου
εκλειψη
Το 2026 ξεκινά η «χρυσή εποχή» εκλείψεων: Πότε θα δούμε το ματωμένο φεγγάρι, το δαχτυλίδι της φωτιάς και την ολική έκλειψη
Για τους λάτρεις της αστρονομίας –και ειδικά για τους λεγόμενους κυνηγούς εκλείψεων– η περίοδος 2026–2028 αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία ζωής.
Το 2026 ξεκινά η «χρυσή εποχή» εκλείψεων: Πότε θα δούμε το ματωμένο φεγγάρι, το δαχτυλίδι της φωτιάς και την ολική έκλειψη