Υπουργείο Παιδείας: Σχέδιο «START» για την επαγγελματική εκπαίδευση – Στα 182 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση της μαθητείας

Πολιτική 0

Δ. Κουτσούμπας: Το εργοστάσιο στις Σκουριές πρέπει να ανοίξει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ

Σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν την μεταλλευτική δραστηριότητα στην περιοχή των Σκουριών είναι το ΚΚΕ, σύμφωνα με τα λεγόμενα το Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε συνέντευξή του στο «Βήμα FM», έδωσε διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, αναπτύσσοντας παράλληλα τις θέσεις του κόμματος, εν όψει των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, μετά την απόφαση του πρώην υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Σκουρλέτη να διακόψει τη λειτουργία του εργοστασίου.

"Οι εργαζόμενοι παλεύουν για τη δουλειά τους. Δεν μπορείς να καταδικάζεις εργαζόμενους στην ανεργία. Λουκέτο δεν πρέπει να υπάρχει σε βιομηχανία. Το εργοστάσιο στις Σκουριές πρέπει να ανοίξει..." 

Ο κ. Κουτσούμπας επανέλαβε ότι το ΚΚΕ θεωρεί μείζον ζήτημα την προστασία του περιβάλλοντος σ' αυτή την επένδυση, ενώ τάχθηκε υπέρ της κοινωνικοποίησης και της κρατικοποίησης όλων των παραγωγικών μέσων και πηγών της οικονομίας προς όφελος του Ελληνικού λαού.

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του κ. Κουτσούμπα.

Για τις Σκουριές μιλάει στο 19': 31".

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική