Επιβεβαίωσε ο Νίκος Φίλης τις πληροφορίες ότι υπάρχει προβληματισμός για το αν θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Όπως είπε ο κ Φίλης (Παραπολιτικά 90,1), οι εκλογές θα φέρουν πολιτική σταθερότητα στη χώρα, ενώ εκτίμησε πως οι πολίτες έχουν τη διάθεση να δημιουργήσουν μια νέα προοπτική για την χώρα.
Παράλληλα επεσήμανε ότι είναι αδιανόητο να υπάρξει συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το παλιό κομματικό κατεστημένο. «Έχει σημασία να δούμε εάν το νέο – που εκπροσωπείται από το ΣΥΡΙΖΑ - θα μπορέσει να δώσει μια προοπτική εξόδου ή θα ακολουθήσουμε τον παλαιοκομματισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom