Thumbnail
Οι εκλογές θα φέρουν σταθερότητα 

Επιβεβαίωσε ο Νίκος Φίλης τις πληροφορίες ότι υπάρχει προβληματισμός για το αν θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.  

Όπως είπε ο κ Φίλης (Παραπολιτικά 90,1), οι εκλογές θα φέρουν πολιτική σταθερότητα στη χώρα, ενώ εκτίμησε πως οι πολίτες έχουν τη διάθεση να δημιουργήσουν μια νέα προοπτική για την χώρα.

Παράλληλα επεσήμανε ότι είναι αδιανόητο να υπάρξει συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το παλιό κομματικό κατεστημένο. «Έχει σημασία να δούμε εάν το νέο – που εκπροσωπείται από το ΣΥΡΙΖΑ - θα μπορέσει να δώσει μια προοπτική εξόδου ή θα ακολουθήσουμε τον παλαιοκομματισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος
Νάσος Ηλιόπουλος: «Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ δεν είναι μπράβοι της κυβέρνησης ή της ΔΑΠ»
Σφοδρή επίθεση του βουλευτή της Νέας Αριστεράς για τις 38 συλλήψεις φοιτητών στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)
Νάσος Ηλιόπουλος: «Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ δεν είναι μπράβοι της κυβέρνησης ή της ΔΑΠ»