Με δύο διαδοχικές ανακοινώσεις, εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον απάντηση ισάριθμα δημοσιεύματα, το ένα από τη γερμανική εφημερίδα “Μπιλντ» και το άλλο από το αμερικανικό δίκτυο FOX, σύμφωνα με τα οποίο η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί.
«Η βασισμένη σε ανώνυμες πηγές ιστορία είναι απολύτως λανθασμένη», ανέφερε εκπρόσωπος του ΔΝΤ για το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδα.
«Δεν υπάρχει ο,τιδήποτε αληθές σ’ αυτή τη φήμη», ήταν το σχόλιο για την ιστορία του FOX και καθώς αφορούσε σε Αμερικανικό δίκτυο, η διάψευση έτυχε προβολής από τα άλλα τηλεοπτικά δίκτυα.
(ΚΥΠΕ)
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ