Η Τρόικα εσωτερικού - εξωτερικού
ΟΧΙ στον Σόιμπλε και στην τρόικα εσωτερικού

Μέτωπο υποταγής της χώρας σε διαρκή πολιτικό και οικονομικό έλεγχο έχουν συμπτύξει Ν.Δ., Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και οι εγχώριοι διαπλεκόμενοι επιχειρηματικοί κύκλοι, υπό την υψηλή καθοδήγηση της "φράξιας Σόιμπλε" στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να βγουν από τη γωνία όπου τους τοποθέτησε ο ελληνικός λαός.

Υπό τη σημαία του Ναι στο δημοψήφισμα επιχειρούν να αποτρέψουν την προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση για την επίτευξη μιας συμφωνίας που θα βγάλει την Ελλάδα οριστικά από το αδιέξοδο και τον φαύλο κύκλο των πολιτικών λιτότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύσσωμο το εγχώριο μαύρο μέτωπο ζήτησε χθες τη συγκρότηση κυβέρνησης "εθνικής ενότητας", ενώ η Γερμανία (Μέρκελ, Σόιμπλε κ.ά.) απέρριψε εκ των προτέρων τη συζήτηση στο Eurogroup για μια λύση της τελευταίας στιγμής αξιώνοντας να ακυρωθεί το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Μπλόκο από Γερμανία και στην ύστατη προσπάθεια συμβιβασμού

Τα γερμανικά σχέδια για ανατροπή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. ως "κομμουνιστικής" αποκάλυψαν και οι βρετανικοί "The Times", ενώ ο Γ. Βαρουφάκης γνωστοποίησε ότι την όλη πορεία της διαπραγμάτευσης από την πλευρά των δανειστών τού είχε προδιαγράψει από την πρώτη συνάντηση ο Γ. Ντάισελμπλουμ.

 

Πηγή: Η Αυγή

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Οι δύο ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ για τις κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης

Κυρώσεις σε εκπαιδευτικούς που δεν κάνουν self test

Άνοιγμα σχολείων: Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΜΑΘΗΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Η νέα 7μηνη ή 9μηνη Μοριοδοτούμενη ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ εκπαιδευτικών ΜΟΝΟ 240 ή 220 ΕΥΡΩ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα