Έτοιμο το ΔΝΤ να συζητήσει με την Ελλάδα, σύμφωνα με τη Λαγκάρντ
«Το δημοψήφισμα θα είναι άκυρο μετά την Τρίτη»

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC δήλωσε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι «έτοιμο» να συζητήσει με την Ελλάδα.

Η κ. Λαγκάρντ επεσήμανε πάντως ότι το δημοψήφισμα το οποίο σχεδιάζεται να διεξαχθεί στην Ελλάδα σχετικά με τους όρους μιας νέας διάσωσης της χώρας θα είναι άκυρο μετά την Τρίτη, και αυτό γιατί ολοκληρώνεται το τρέχον πρόγραμμα διάσωσης. Στη συνέντευξη είπε επίσης ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν για προτάσεις που πλέον δεν θα ισχύουν.

Παρ' όλα αυτά, η επικεφαλής της ΔΝΤ επεσήμανε ότι αν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και υπέρ της ανάταξης της οικονομίας της χώρας, τότε οι πιστωτές είναι διατεθειμένοι να προσπαθήσουν.

Η Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ακόμη χρόνο για να αλλάξει γνώμη και να δεχθεί τις προτάσεις της Ευρωζώνης.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Μεγάλη ανησυχία σε χιλιάδες υποψήφιους μήπως τεθούν σε καραντίνα

Οι σχολές με τις χαμηλότερες βάσεις στις Πανελλήνιες

Σε όλα τα σχολεία το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μάθημα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΟΤΗΣΗ

Το Κορυφαίο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα