Thumbnail
Καταγγελία Πάνου Καμμένου

Ο Υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, κατήγγειλε λίγο πριν στην Βουλή πως δημοσιογράφοι μοιράστηκαν 25.000.000 ευρώ "μαύρα" μέσω της ΚΕΕΛΠΝΟ για λόγους προπαγάνδας. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κάλεσε τον εισαγγελέα να ερευνήσει την υπόθεση ενώ σημείωσε πως ο δημοσιογράφος που τον φωτογράφισε σήμερα να στέλνει sms με τον Αλέξη Τσίπρα έχει σχέση με την υπόθεση.

Ο    Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής  ανέφερε ότι "αυτές οι 16 σελίδες αν αποφασιστεί από τον ελληνικό λαό να εγκριθούν στις 5 Ιουλίου θα είναι το τέλος της ύπαρξης της Ελλάδας ως έθνος κράτος κι αυτό ερωτάτε τότε ο ελληνικός λαό να απαντήσει"

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, χαρακτήρισε "απόλυτο φασισμό, ένα παιχνίδι σκωτσέζικου ντους των θεσμών, που κορυφώθηκε τις τελευταίες ημέρες" τις συζητήσεις στις Βρυξέλλες περιγράφοντας σε δραματικούς τόνους τις αλλεπάλληλες παλινωδίες και υπαναχωρήσεις των θεσμών μέχρι του βαθμού «να μας γονατίσουν, να μας ταπεινώσουν".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΒΡΟΧΗ
Ποιες ώρες να κρατάτε ομπρέλα σήμερα Κυριακή σε Αττική και Θεσσαλονίκη -Καταιγίδες, ως και 9 Μποφόρ στο Αιγαίο και συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης
Συννεφιασμένη Κυριακή με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Ποιες ώρες να κρατάτε ομπρέλα σήμερα Κυριακή σε Αττική και Θεσσαλονίκη -Καταιγίδες, ως και 9 Μποφόρ στο Αιγαίο και συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης
βια στα σχολεία
Ατυχήματα και βία στα σχολεία: Η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εκπαιδευτικοί
Εκπαιδευτικοί εκτεθειμένοι: Θέσπιση μέτρων και καταγραφή περιστατικών ζητεί η ΟΛΜΕ
Ατυχήματα και βία στα σχολεία: Η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εκπαιδευτικοί