Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Καταγγελία Πάνου Καμμένου

Ο Υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, κατήγγειλε λίγο πριν στην Βουλή πως δημοσιογράφοι μοιράστηκαν 25.000.000 ευρώ "μαύρα" μέσω της ΚΕΕΛΠΝΟ για λόγους προπαγάνδας. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κάλεσε τον εισαγγελέα να ερευνήσει την υπόθεση ενώ σημείωσε πως ο δημοσιογράφος που τον φωτογράφισε σήμερα να στέλνει sms με τον Αλέξη Τσίπρα έχει σχέση με την υπόθεση.

Ο    Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής  ανέφερε ότι "αυτές οι 16 σελίδες αν αποφασιστεί από τον ελληνικό λαό να εγκριθούν στις 5 Ιουλίου θα είναι το τέλος της ύπαρξης της Ελλάδας ως έθνος κράτος κι αυτό ερωτάτε τότε ο ελληνικός λαό να απαντήσει"

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, χαρακτήρισε "απόλυτο φασισμό, ένα παιχνίδι σκωτσέζικου ντους των θεσμών, που κορυφώθηκε τις τελευταίες ημέρες" τις συζητήσεις στις Βρυξέλλες περιγράφοντας σε δραματικούς τόνους τις αλλεπάλληλες παλινωδίες και υπαναχωρήσεις των θεσμών μέχρι του βαθμού «να μας γονατίσουν, να μας ταπεινώσουν".

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πδε
Μαζική συγκέντρωση εκπαιδευτικών στις πειθαρχικές διώξεις για την αξιολόγηση στην ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας
Στους δρόμους οι καθηγητές της Θεσσαλονίκης: Μετά την ΠΔΕ, έρχεται νέα συγκέντρωση στη Δυτική Θεσσαλονίκη
Μαζική συγκέντρωση εκπαιδευτικών στις πειθαρχικές διώξεις για την αξιολόγηση στην ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας