ΔΟΕ και ΟΛΜΕ: «Νίκη για 2.500 διωκόμενους εκπαιδευτικούς» οι απαλλακτικές αποφάσεις (Vid)

Πολιτική 0

Η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας εκβιάζει την κυβέρνηση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πολιτική επίθεση σε εκλεγμένη κυβέρνηση

Πολιτική επίθεση σε εκλεγμένη κυβέρνηση χαρακτηρίζει ο αρθρογράφος της εφημερίδας Daily Telegraph, Άμπροζ Έβανς – Πρίτσαρντ το περιεχόμενο της έκθεσης του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η ΤτΕ δεν παρουσιάζει στην έκθεσή της δυνητικούς κινδύνους στο χειρότερο σενάριο - κάτι το οποίο θα μπορούσε να είναι αποδεκτό - αλλά συμπεραίνει ότι όλα αυτά θα συμβούν, αν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν συμφωνήσει με τους όρους που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες.

Οι απειλές ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί να βγει από την Ε.Ε. και ότι αλυσιδωτές αντιδράσεις θα οδηγήσουν στην οικονομική κατάρρευση, αν δεν επιτευχθεί μια συμφωνία, συνιστούν ωμό εκφοβισμό, γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική