Συνεργάτης Δούρου προς Πανούση: Γιατί δεν έχετε συλλάβει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στον Ασπρόπυργο
Ρένα Δούρου

Ο Θωμάς Μπιζάς, στενός συνεργάτης της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, έστειλε επιστολή προς τον Γ.Πανούση που τον κατηγορεί γιατι δεν έχει έχουν συλλάβει ακόμα τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στον Ασπρόπυργο "για εγκληματική αμέλεια και για έκθεση σε κίνδυνο χιλιάδων  ανθρώπων που αναπνέουν αυτόν τον τοξικό καπνό"

Το πλήρες κείμενο της επιστολής Μπιζά προς τον Γ. Πανούση είναι το εξής:

Κύριε υπουργέ.

Όπως γνωρίζετε στην περιοχή του Ασπροπύργου και κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής,  καίγεται  ένα μεγάλο κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών  (ΚΔΑΥ),  το οποίο έχει   στις εγκαταστάσεις  του,  χιλιάδες τόνους  απορριμμάτων,  κυρίως πλαστικού και χαρτιού.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πνευμονολόγος ή επιθεωρητής δημόσιας υγείας για να καταλάβει πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος για την υγεία των ανθρώπων όταν εισπνέουν αυτόν τον καπνό που περιέχει  σωματίδια από τα καμένα χαρτιά και τα πλαστικά.
Το ερώτημα μου προς εσάς είναι το εξής: Ο ιδιοκτήτης αυτής της επιχείρησης  με την επωνυμία «ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»  ο κ. Δημήτρης  Λαζόπουλος  , δεν θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί  για εγκληματική αμέλεια και για έκθεση σε κίνδυνο χιλιάδων  ανθρώπων που αναπνέουν αυτόν τον τοξικό καπνό;

Κύριε Υπουργέ

Γνωρίζω πως οι  ανοιχτές επιστολές στους υπουργούς δεν είναι ο καταλληλότερος τρόπος επικοινωνίας . Προσωπικά απεχθάνομαι τον λαϊκισμό και  δεν θα έστελνα ποτέ ανοιχτή επιστολή σε υπουργό για τα μάτια του κόσμου.  Είμαι βέβαιος όμως , πως θα συμμεριστείτε και εσείς την αγανάκτηση μου και σας διαβεβαιώνω κύριε υπουργέ,  πως η αγανάκτηση δεν είναι μόνο δική μου.
Μετά τιμής αλλά και αγανάκτησης
Μπιζάς Θωμάς του Εμμανουήλ.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Γιορτή Τριών Ιεραρχών: Πώς θα εορταστεί φέτος στα σχολεία

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα

Κορονοϊός: Απώλεια του εκπαιδευτικού και ιερέα Γεωργίου Τσιφτσή
Κορονοϊός: Απώλεια του εκπαιδευτικού και ιερέα Γεωργίου Τσιφτσή
Η Εκπαιδευτική Κοινότητα του Γραφείου Εκπαίδευσης Γιοχάνεσμπουργκ και η Ιερά Μητρόπολη Μποτσουάνας, Free State και North West Ν. Αφρικής θρηνούν από...
Κορονοϊός: Απώλεια του εκπαιδευτικού και ιερέα Γεωργίου Τσιφτσή