Thumbnail
ΔΝΤ

«Οι ελληνικές αρχές ενημέρωσαν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι σχεδιάζουν να συγχωνεύσουν τις τέσσερις δόσεις του Ιουνίου προς το Ταμείο σε μία, με ημερομηνία αποπληρωμής στις 30 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της απόφασης του εκτελεστικού συμβουλίου που υιοθετήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70, οι χώρες-μέλη μπορούν να ζητήσουν τη συγχώνευση πολλαπλών πληρωμών κεφαλαίου που εκπνέουν στη διάρκεια ενός ημερολογιακού μηνός (οι πληρωμές τόκων δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στη συγχώνευση).

Η απόφαση αποσκοπεί στο να αντιμετωπισθεί η δυσκολία καταβολής πολλαπλών πληρωμών σε βραχυπρόθεσμη περίοδο".

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dimokriteio
Ημερίδα ΔΠΘ και Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για "Εταιρική διακυβέρνηση, ασφάλεια συναλλαγών και κρυπτοστοιχεία"
Διοργάνωση ημερίδας με θέμα "Εταιρική Διακυβέρνηση, Ασφάλεια Συναλλαγών και Κρυπτοστοιχεία" από το ΔΠΘ και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ημερίδα ΔΠΘ και Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για "Εταιρική διακυβέρνηση, ασφάλεια συναλλαγών και κρυπτοστοιχεία"