Thumbnail
Ένας αταλάντευτος κομμουνιστής μέχρι το τέλος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
του σ. Ισαάκ Ιορδανίδη στο λαϊκό, αριστερό και κομμουνιστικό μαρξιστικό - λενινιστικό κίνημα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 Ιούνη, 7 μ.μ. ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ  
(Κλεισθένους 15, 7ος όροφος , πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών)

Η Κ.Ε.  του Μ-Λ ΚΚΕ αποφάσισε να πραγ­ματοποιήσει πολιτική εκδήλωση για να τιμήσει το ιδεολογικό και πολιτικό έργο του σ. Ισαάκ Ιορδανίδη, την προσφορά του στο λαϊκό, αριστερό και κομμουνιστικό κίνημα, τον πρωτοπόρο και αποφασιστικό του ρό­λο στη θεμελίωση του μαρξιστικού - λενι­νι­στι­κού  κινήματος της Ελλάδας.


Η εκδήλωση αυτή θα γίνει την Παρασκευή, 5 Ιού­νη, 7 μ.μ. στην Αίθουσα της Πανηπειρωτικής, (Κλεισθέ­νους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών).
Η Κ.Ε. απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους τους συντρόφους και συναγωνιστές  του Κόμματος και της Νεολαίας, σε όλους τους αγωνιστές του μαρξιστικού - λενινιστικού κινήματος να τιμήσουν με την παρουσία τους τους αδιάκοπους αγώνες των επα­να­στατών για την ανασυγκρότηση του κομμουνιστικού κινήματος της Ελλάδας  που ενσάρκωσε  ο σύντροφος Ισαάκ, για να τιμήσουν τις μεγάλες ιδέες της επανάστασης, του σοσιαλισμού και του κομ­μουνισμού που υπηρέτησε  πιστά σε όλη του τη ζωή.
Στα πλαίσια αυτά η Κ.Ε. αποφάσισε να εκδοθεί βιβλίο που θα περιέχει  κείμενα και άρθρα του σ. Ισαάκ  καθώς και ένα βίντεο για τη ζωή και το έργο του, τα οποία θα παρουσιαστούν στην πολιτική εκδήλωση.

 

Για τον Ισαάκ Ιορδανίδη βλέπε ΕΔΩ

Για τα κείμενα του Ισαάκ Ιορδανίδη βλέπε ΕΔΩ

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
Υπουργείο παιδείας: Για τους ελέγχους της ΑΑΔΕ - ΔΕΟΣ σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης
Ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας σχετικά με τους ελέγχους και τα ευρήματα της ΑΑΔΕ – ΔΕΟΣ σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης
Υπουργείο παιδείας: Για τους ελέγχους της ΑΑΔΕ - ΔΕΟΣ σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης
Μιχ
Μιχαηλίδου: «Από τη Θεσσαλονίκη δείξαμε ότι η κοινωνική στέγαση γίνεται πράξη»
Η υπουργός, μαζί με τον πρωθυπουργό, επισκέφθηκαν διαμέρισμα στο οποίο στεγάζεται ωφελούμενος του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία»
Μιχαηλίδου: «Από τη Θεσσαλονίκη δείξαμε ότι η κοινωνική στέγαση γίνεται πράξη»