Thumbnail
Για το προσωπικό του γραφείου του

Με τα ερωτήματα «πού είναι το σκάνδαλο; Και δεν είναι ντροπή η προσπάθεια εμπλοκής στη συνωμοσία, σπίλωσης νέων επιστημόνων;» απαντά ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΒΗΜΑ της Κυριακής, σύμφωνα με το οποίο έχει τοποθετήσει στο γραφείο του συνεργάτες του από τη δικηγορική του εταιρεία.

Ο κ. Κατρούγκαλος επισημαίνει σχετικά: «Από τις τρεις δικηγόρους που στελέχωσαν ως μετακλητές συνεργάτιδες το πολιτικό γραφείο του κ. Κατρούγκαλου η μεν πρώτη ήταν η μετακλητή επιστημονική συνεργάτης του ως ευρωβουλευτή, η δεύτερη ολοκλήρωσε πρόσφατα το διδακτορικό της στη Σορβόνη (με τον κ. Κατρούγκαλο ως συν-εισηγητή), χωρίς να δικηγορεί πουθενά, και η τρίτη δούλευε σε τρίτο, άσχετο δικηγορικό γραφείο.

Η επιλογή τους έγινε λόγω της σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους και της ειδίκευσής τους στο δημόσιο δίκαιο, βασικό αντικείμενο του υπουργείου. Στην τέταρτη συνάδελφο, όπως προκύπτει από τη Διαύγεια, το ΔΣ της εταιρίας «Κοινωνία της Πληροφορίας» αναθέτει μια ιδιαίτερα σύντομη (τρίμηνη) σύμβαση, ενόψει των συσσωρευμένων νομικών εκκρεμοτήτων της εταιρίας αυτής».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές...
Η παιδεία δεν είναι εποχιακό προϊόν και οι λειτουργοί της δεν είναι αναλώσιμοι «πελάτες» προπληρωμένων καρτών
Αναπληρωτές...
μαντζος
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!
«Η παιδεία δεν περιορίζεται στη μετάδοση πληροφοριών· αποτελεί διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και ενεργών πολιτών».
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!