Thumbnail
Και όμως υπάρχουν και χειρότερα

Θα αναρωτιόταν κανείς αν μπορεί να υπάρξει κάτι χειρότερο από την Σοφία Βούλτεψη στο επίπεδο του κυβερνητικού εκπροσώπου. Τελικά υπάρχουν και χειρότερα καθώς ο αντικαταστάτης της όπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση το απόγευμα της Κυριακής εν'όψει εκλογών, είναι ο Στέφανος Αναγνώστου ο οποίος έχει υπάρξει συντάκτης του φιλοχουντικού εντύπου «Ελεύθερος Κόσμος», ενώ έχει συγγράψει και βιβλία τα οποία αθωώνουν τη χούντα για την κυπριακή τραγωδία.

Διαβάστε παρακάτω το βιογραφικό του

O Στέφανος Αναγνώστου γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1951. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, με ειδίκευση στο οικονομικό ρεπορτάζ και δικηγόρος μέλος του ΔΣΑ.

 Έχει εργασθεί στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Τύπος της Κυριακής», «Ελεύθερος», «Ελεύθερος Κόσμος» και «Επιθεώρησις Ανωνύμων Εταιριών και ΕΠΕ». Έχει εργασθεί επίσης στην Γενική Γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών όπου διετέλεσε διευθυντής στο τμήμα Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, καθώς και στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας

Έχει εκδώσει δύο βιβλία: «Φάκελος Κύπρος, Η τριλογία της Προδοσίας» και «Συνοπτική Ιστορία της ελληνικότητος της Βορείου Ηπείρου». Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σάλτσα
Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία

Η μαγειρική, ειδικά όταν πρόκειται για απλές αλλά θεμελιώδεις συνταγές όπως η σάλτσα ντομάτας, συχνά προκαλεί έντονες διαφωνίες....

Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία
ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin