Thumbnail
965 σωματεία

Πανελλαδικό συλλαλητήριο διοργανώνει το ΠΑΜΕ, στο Σύνταγμα, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, με κεντρικό σύνθημα "Για να ακουστεί η δική μας φωνή!".

965 σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, σύλλογοι και φορείς θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, ενώ έχουν οριστεί προσυγκεντρώσεις σε διάφορα σημεία της Αθήνας (βλέπε παρακάτω)
"Δε θα αποδεχτούμε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας! Δε θα δεχτούμε να ζούμε σαν σύγχρονοι σκλάβοι!", τονίζεται στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, το οποίο καλεί επίσης όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα σωματεία, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, να συνεχίσουν "πιο αποφασιστικά τη δράση τους" και να προχωρήσουν "με εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους τη συζήτηση για την οργάνωση της πανελλαδικής - πανεργατικής απεργίας στις 27 του Νοέμβρη, κλιμακώνοντας τον αγώνα".

Οι προσυγκεντρώσεις
Οι 9 προσυγκεντρώσεις για το πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ έχουν οριστεί για 11 π.μ. στα παρακάτω σημεία:
    Ομόνοια: Οι εργαζόμενοι στο Μέταλλο, στο Φάρμακο, στον Τύπο - Χαρτί, στη Χημική Βιομηχανία, στην Ενέργεια, στο Χρηματοπιστωτικό, στις Τηλεπικοινωνίες, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στα Τρόφιμα - Ποτά, στην Κλωστοϋφαντουργία, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από τη Στερεά Ελλάδα.
    Κάνιγγος: Οι εργαζόμενοι στις Κατασκευές, οι Λογιστές, οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο, στις Υπηρεσίες, στις Μεταφορές, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας.
    Προπύλαια: Οι Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, οι Σύλλογοι των Εκπαιδευτικών, οι εργαζόμενοι στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, οι Καλλιτέχνες, η ΟΓΕ με τους γυναικείους Συλλόγους της.
    Μοναστηράκι: Οι εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από τον Πειραιά, την Κρήτη, το Αιγαίο.
    Στύλοι Ολυμπίου Διός: Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό, στον Τουρισμό, στο Δημόσιο, η Λαϊκή Επιτροπή Νότιου Τομέα της Αττικής.
    «Ευαγγελισμός»: Συνδικάτα από το χώρο της Υγείας, μαζικοί φορείς του Βόρειου Τομέα, των Μεσογείων και των Ανατολικών Συνοικιών της Αττικής.
    Πλ. Καραϊσκάκη: Λαϊκή Επιτροπή Δυτικού Τομέα Αττικής, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από το Θριάσιο, την Πελοπόννησο, τη Βορειοδυτική Ελλάδα.
    Πλ. Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Συνταξιούχοι.
    Πεδίον Αρεως: Συνδικάτα και μαζικοί φορείς από την Κεντρική Μακεδονία, την Ανατ. Μακεδονία και Θράκη, τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και η Λαϊκή Επιτροπή του Κεντρικού Τομέα της Αττικής.

Η ΣΕΑΑΝ, σωματεία εργαζομένων στην Πρόνοια και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων, καλούν σε προσυγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κοραή.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολείο
Αιγάλεω: Πειθαρχικό σε σχολείο για προβολή επεισοδίου της σειράς «Black Mirror»
Τι καταγγέλλει πατέρας μαθητή - Εκπαιδευτικός πληροφορικής φέρεται να έδειξε στη σχολική αίθουσα σκηνές σεξ και κτηνοβασίας
Αιγάλεω: Πειθαρχικό σε σχολείο για προβολή επεισοδίου της σειράς «Black Mirror»
vandalismoi se sxoleio
Μαθητής εξύβρισε και να απείλησε εκπαιδευτικούς, ενώ επιχείρησε να επιτεθεί σωματικά στον διευθυντή του σχολείου
Τα τελευταία χρόνια καταγράφεται αυξημένη ανησυχία για φαινόμενα λεκτικής και σωματικής βίας σε σχολικούς χώρους, με τους εκπαιδευτικούς να ζητούν...
Μαθητής εξύβρισε και να απείλησε εκπαιδευτικούς, ενώ επιχείρησε να επιτεθεί σωματικά στον διευθυντή του σχολείου
karystianou
Έρευνα MRB: Το 31,8% θα ψήφιζε ένα κόμμα με αρχηγό τη Μαρία Καρυστιανού - Πόσο παίρνουν Τσίπρας και Σαμαράς
Η τάση αυτή δείχνει ότι η Καρυστιανού έχει συγκεντρώσει σημαντική δημοτικότητα και δυναμική επιρροής στον χώρο της πολιτικής, ανεξάρτητα από τα...
Έρευνα MRB: Το 31,8% θα ψήφιζε ένα κόμμα με αρχηγό τη Μαρία Καρυστιανού - Πόσο παίρνουν Τσίπρας και Σαμαράς
Αγροτικά μπλόκα
Αγρότες: «Ριφιφί» στους λογαριασμούς αντί για πληρωμές – Άδειασαν τα IBAN πριν τις επιδοτήσεις
Οργή στα αγροτικά μπλόκα για το «επιτελικό μπάχαλο» με τις παρακρατήσεις του ΕΛΓΑ – Χιλιάδες παραγωγοί είδαν μηδενικά υπόλοιπα
Αγρότες: «Ριφιφί» στους λογαριασμούς αντί για πληρωμές – Άδειασαν τα IBAN πριν τις επιδοτήσεις