Thumbnail
Του Ρεμπελίσκου

Με ντουντούκα θα δώσει την πολυαναμενόμενη συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας, επειδή όπως ενημέρωσε την αξιωματική αντιπολίτευση ο Β. Ψωφόπουλος η ΝΕΡΙΤ θα τα χρειαστεί για να καλύψει σε επανάληψη τον τελικό του Euro 2004.

Η είδηση έρχεται να προστεθεί στην ανακοίνωση της μη μετάδοσης της συγκεκριμένης ομιλίας, αφού η μετάδοση της συνέντευξης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα άφηνε υπόνοιες για ύπαρξη δημοκρατίας και πλουραλιστικού λόγου στην κρατική τηλεόραση.

Ωστόσο, με την έγκαιρη παρέμβαση του επιτελείου του πρωθυπουργού εξωθήθηκαν στην έξοδο ο πρόεδρος- διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Μακρυδημήτρης και ο αναπληρωτής του, Ροδόλφος Μορώνης, αφήνοντας σύξυλους χιλιάδες δημοσιογράφους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν τα παπαγαλάκια της εκάστοτε κυβέρνησης.

Ευτυχώς που καθάρισε η ΕΡΤ και επιτέλους έμειναν στην κρατική τηλεόραση μόνο όσοι είναι αρκετά ικανοί να αποστηθίσουν τις κυβερνητικές εντολές και να τις εφαρμόσουν.

Μέχρι και αργά εχτές το βράδυ, στο Μέγαρο Μαξίμου κοιμόντουσαν ήσυχοι έχοντας κανονίσει να παρουσιάσουν το ιερό δισκοπότηρο του Ιντιάνα Τζόουνς καθώς και το απολίθωμα Άννα Παναγιωταρέα που βρέθηκαν μέσα στον τάφο της Αμφίπολης.

Όλα άλλαξαν όταν η Άννα έβαλε το χέρι της για να πιάσει το ιερό δισκοπότηρο και τότε το ταβάνι άνοιξε στα δύο, οι Καριάτυδες άλλαξαν πλευρό και ένας γιγάντιος γάντζος άρπαξε την Παναγιωταρέα.

Βέβαια, μόλις συνειδητοποίησε ο γάντζος πως έχει πιάσει μία μούμια και όχι κάποιον ζωντανό οργανισμό την ξαναπέταξε πίσω, αλλά πήρε το ιερό δισκοπότηρο και ήδη αποστολή της αστυνομίας με επικεφαλής τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη που κάνει την Πάπια Βασίλη Κικίλια σαρώνει την περιοχή.

Έτσι λοιπόν, και μετά την χθεσινοβραδινή παρέμβαση του κυβερνητικού κοριού στη ΝΕΡΙΤ κ. Ψωφόπουλου, όχι μόνο δεν θα μεταδοθεί η συνέντευξη, αλλά θα μεταφερθεί και η μικροφωνική εγκατάσταση από τον χώρο της ΔΕΘ.

Στην περίπτωση πάντως που η ομιλία μεταδοθεί τελικά από άλλα τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, η κυβέρνηση Σαμαρά προσανατολίζεται σε μια μικρή διακοπή ρεύματος.

Πηγή: Ρεμπελίσκος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΖΑΧΑΡΑΚΗ
Νέος τρόπος προαγωγής και απόλυσης στο Λύκειο: Τι αλλάζει το Υπουργείο Παιδείας
Η βασική επιδίωξη είναι το απολυτήριο να αντανακλά πραγματική μάθηση και να εξασφαλίζει «το αναμενόμενο επίπεδο εκπαίδευσης» .
Νέος τρόπος προαγωγής και απόλυσης στο Λύκειο: Τι αλλάζει το Υπουργείο Παιδείας
trofes-stomaxi-512x320.jpg
Κοιλιοκάκη: Τι είναι, ποια τα συμπτώματα και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί
Η κοιλιοκάκη, γνωστή και ως εντεροπάθεια από γλουτένη, είναι μια αυτοάνοση πάθηση που προκαλείται από την κατανάλωση γλουτένης, μιας πρωτεΐνης που...
Κοιλιοκάκη: Τι είναι, ποια τα συμπτώματα και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί