Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Η ΑΣΓΜΕ συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριες που διαγωνίσθηκαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ

Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριες που διαγωνίσθηκαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ τονίζοντας πως «Ήταν μια δύσκολη χρονιά με χιλιάδες μαθητές που έμειναν εκτός λόγο του νέου εξεταστικού».

Τονίζει ακόμη πως «Η κυβέρνηση, εν μέσω πανδημίας, με τους νόμους για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και για τη λειτουργία των σχολείων την έκανε ακόμη δυσκολότερη». 

«Το γονεϊκό κίνημα θα είναι δίπλα στους μικρούς και μεγάλους αγώνες διεκδικώντας εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και παιδεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν σε όλες τις βαθμίδες», επισημαίνει. 

Aναλυτικά το Δελτίο τύπου:

Για τα  αποτελέσματα  στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις

Η ΑΣΓΜΕ συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριες που διαγωνίσθηκαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.
 Ήταν μια δύσκολη χρονιά με χιλιάδες μαθητές που έμειναν εκτός λόγο του νέου εξεταστικού. Η κυβέρνηση, εν μέσω πανδημίας, με τους νόμους για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και για τη λειτουργία των σχολείων την έκανε ακόμη δυσκολότερη. 

Ως ΑΣΓΜΕ οφείλουμε να υπενθυμίσουμε:

Πως τη ζωή και τη μόρφωση σε όλη  σας  την ζωή θα πρέπει  να την κατακτάτε τόσο με την προσπάθεια που κάνει ο καθένας  ξεχωριστά, αλλά κυρίως με τη συλλογική, ασυμβίβαστη και ασταμάτητη διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας. 

Οι συνάδελφοι σας φοιτητές, οι επιτυχόντες των δύο προηγούμενων χρόνων, δεν έχουν έρθει ακόμη σε πραγματική επαφή με τα πανεπιστήμια, τα εργαστήρια, την δια ζώσης εκπαιδευτική και ερευνητική διαδικασία. Η κυβέρνηση αντί να διαμορφώνει τους όρους για ανοιχτά ΑΕΙ που να λειτουργούν με ασφάλεια, συντηρεί την αναστολή λειτουργίας και την τηλε-εκπαίδευση. 

Σας καλούμε να αγωνισθείτε για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Να διεκδικήσετε συλλογικά να αναλάβει η πολιτεία τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της για να ανοίξουν τα ΑΕΙ με ασφάλεια. Για να γίνετε φοιτητές. 

Το γονεϊκό κίνημα θα είναι δίπλα στους μικρούς και μεγάλους αγώνες διεκδικώντας εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και παιδεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν σε όλες τις βαθμίδες. 
Καλή επιτυχία και δύναμη!

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εμβόλιο κορονοϊού: Τρίτη δόση τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού

Τσανακλίδου: Ένα τηλεσκουπίδι μπήκε λέει με μπράβους σε παράσταση και τη διέκοψε

ΑΣΕΠ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις - Που κάνετε αίτηση

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Συμβούλιο της Επικρατείας - ΣΤΕ
ΣτΕ: Συνταγματικό το νέο εργασιακό καθεστώτος εργασίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών
Η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε συνταγματική την αναμόρφωση του εργασιακού καθεστώτος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, που έγινε με τον νόμο 4713/2020 - Είχε...
ΣτΕ: Συνταγματικό το νέο εργασιακό καθεστώτος εργασίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών
¨κατάργηση¨ του Πανεπιστημιακού ασύλου
Μεθοδεύουν «επιχειρηματικά» Πανεπιστήμια, φοιτητικά δάνεια και δίδακτρα
Ο σχεδιασμός είναι ένα Πανεπιστήμιο που θα βγάζει μόνο του το ψωμί του από φοιτητές που θα χρεώνονται φοιτητικά δάνεια και δίδακτρα
Μεθοδεύουν «επιχειρηματικά» Πανεπιστήμια, φοιτητικά δάνεια και δίδακτρα