Σ. Ζαχαράκη: Συγχαρητήρια που είδατε τον κόπο σας να ανταμείβεται - Όσοι δεν τα καταφέρατε μην πάψετε να αγωνίζεστε
Η ανάρτηση της υφυπουργού Παιδείας για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων συνεχάρη η υφυπουργός Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, με ανάρτησή της στο Facebook.

Πιο αναλυτικά, έγραψε:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που σήμερα είδατε κι επισήμως τον κόπο σας να ανταμείβεται πετυχαίνοντας την εισαγωγή σας στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. 

Εύχομαι η μετέπειτα ακαδημαϊκή σας πορεία να σταθεί αντάξια των προσδοκιών σας και να σας φέρει ακόμη πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας. 

Σε όσους δεν τα καταφέρατε, να μην πάψετε να αγωνίζεστε, να θέτετε στόχους και να μοχθείτε για αυτούς. 

Κρατώντας όσα διδαχθήκατε μέσα από αυτήν την εμπειρία, να έχετε ένα λαμπρό μέλλον, όποιον δρόμο και αν ακολουθήσετε . 

Άλλωστε, η μόρφωση και η προσπάθεια για την κατάκτησή της είναι ένας διαρκής αγώνας, στον οποίο σημασία έχει περισσότερο η διαδρομή. 

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στις οικογένειες και στους δάσκαλους των παιδιών, που με την αγάπη και το ειλικρινές ενδιαφέρον σας παρείχατε την αναγκαία πνευματική και ηθική στήριξη στην προσπάθειά τους. 

Τέλος, ευχαριστώ ιδιαιτέρως τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι οποίοι εργάστηκαν με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης για να έχουμε σήμερα τα αποτελέσματα».

σχετικά άρθρα

Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς
Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς
Με τον παιχνιδιάρικo χαρακτήρα του, την ανάλαφρη διάθεσή του, το πληθωρικό και μπριόζικο παίξιμό του, οι ερμηνείες του Κώστα Βουτσά αποτελούσαν...
Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς